Trei tineri care au furat bani dintr-un bar din Vatra Dornei au fost prinși de polițiști

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de o localnică de 48 de ani, despre faptul că în cursul nopții precedente, persoane necunoscute au pătruns în incinta unui bar din localitate și au sustras o sumă de bani.
Poliţiştii judiciarişti din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei au reuşit în mai puţin de 24 de ore, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate să identifice şi să reţină trei persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o societate comercială.

Potrivit unui comunicat de presă, în cursul zilei de vineri, la ora 12:00, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de o localnică de 48 de ani, despre faptul că în cursul nopții precedente, persoane necunoscute au pătruns în incinta unui bar din localitate și au sustras o sumă de bani.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că profitând de lipsa unui sistem de alarmare și de faptul că sistemul de supraveghere video nu funcționa, în noaptea de joi spre vineri, hoţii au furat suma de 1.500 lei.

În urma activităților operative şi a investigaţiilor făcute de polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei, persoanele bănuite de comiterea furtului au fost identificate ca fiind trei bărbaţi din Vatra Dornei, cu vârste între 18 și 27 de ani. Cei trei au recunoscut furtul, fiind recuperată suma de 462 de lei, ce a fost predată părții vătămate.

Cei trei suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei pentru stabilirea măsurilor legale ce se impun.

„Poliţiştii le recomandă administratorilor de unităţi economice să dispună măsuri preventive de siguranţă, prin montarea unor sisteme de securitate eficiente care să îi protejeze”, se arată în comunicatul de presă trimis de Poliţia Suceava.

CITEȘTE MAI MULTE PE: SVnews.ro

Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei