Femeie atacată de urs, pe când se întorcea cu vitele de la pășunat

O femeie în vârstă de 35 de ani a trecut prin clipe groaznice după ce, aflată pe un drum forestier, în pădure, pe care se deplasa pentru a aduce bovinele de la păşunat, a fost atacată de un urs.
O femeie în vârstă de 35 de ani, din comuna Dorna Arini, a trecut prin clipe groaznice după ce, aflată pe un drum forestier, în pădure, pe care se deplasa pentru a aduce bovinele de la păşunat, a fost atacată de un urs.

Incidentul s-a petrecut miercuri seara iar femeia a ajuns la Spitalul Municipal Vatra Dornei. Un consatean a gasit-o in stare de soc, in jurul orei 20:06 si a sunat la 112, sesizand Politia ca o femeie a fost muscata de un urs pe Paraul Ortoii.




Victima Mihaela Ţ, are 35 de ani, este din comuna Dorna Arini, iar in timp ce se deplasa pe drumul forestier Colacelul, in locul denumit "La Invartitoare" pentru a aduce vitele de la pasunat, a fost atacata de un urs. Animalul a izbit-o pe aceasta la pamant, zgariind-o si lovind-o peste corp, dupa care a fugit in padure.

Victima a fost transportata in stare de soc cu ambulanta la Spitalul Municipal Vatra Dornei. Medicii spun insa ca starea ei nu este grava si s-a ales doar cu rani superficiale pe coapse. Aceasta nu a ramas internata in spital.

Poliţia a sesizat incidentul la gestionarul fondului, Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Suceava – Filiala Vatra-Dornei, care are obligaţia de a monitoriza situaţia.






Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei