Un nou eveniment în curând la Vatra Dornei: "Zilele filmului istoric în Bucovina", ediţia a II-a

În perioada 15-25 august se va desfășura, în municipiile Suceava, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, cea de a II-a ediție a Festivalului „Zilele filmului istoric în Bucovina”.
În perioada 15-25 august se va desfășura, în municipiile Suceava, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, cea de a II-a ediție a Festivalului „Zilele filmului istoric în Bucovina”. Locațiile proiecțiilor, din fiecare municipiu în parte, sunt:

- Suceava, în perioada 15 – 17 august, în Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul de istorie și Hanul Domnesc

- Câmpulung Moldovenesc, în perioada 18 - 19 august, la Casa de Cultură și Complexul Aquarius

- Vatra Dornei, în perioada 19 – 25 august, la Casa de Cultură ”Platon Pardău”, Sala Oglinzilor din Primăria Vatra Dornei, Grădina Cazinoului din Parcul Central, Pârtia Veverița și Centrul Vechi.




Printre filmele care vor putea fi vizionate de suceveni, din cele 60 de filme programate, se numără „Aferim”, „Cocoşul decapitat”, „Fiul lui Saul”. Nu vor lipsi concertele susţinute de trupe cunoscute, precum „Viţa de Vie”, „Trei parale”, „Ad Hoc”.

Conferinţele din cadrul Festivalului „Zilele filmului istoric în Bucovina” vor fi susţinute, printre alţii, de Cristi Danileţ, Nicolae Mărgineanu şi Cosmin Bodeanca.

Nu vor lipsi atelierele de fotografie, video, istorie. Evenimentul din august este organizat de Asociaţia Culturală „Eric Voegelin” prin preşedintele Nicolae - Emilian Dranca, în parteneriat cu mai multe instituţii locale.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi și pe pagina de facebook a evenimentului: Zilele Filmului Istoric în Bucovina

CITEȘTE MAI MULTE PE: MonitorulSV.ro





Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei