Primăria Vatra Dornei insistă cu promovarea proiectului bazei sportive, în ciuda semnalelor de alarmă trase

Actualii reprezentanți ai Primăriei Vatra Dornei insistă să promoveze în continuare acel proiect de doar 500.000 Euro pentru reabilitarea bazei sportive !
Actualii reprezentanți ai Primăriei Vatra Dornei insistă să promoveze în continuare acel proiect de doar 500.000 Euro pentru reabilitarea bazei sportive ! Revenim și spunem că este foarte important pentru viitorul Dornei să se reproiecteze reabilitarea acelei zone a stadionului pentru că avem nevoie de un complex de agrement în adevăratul sens al cuvântului.

După cum am mai spus într-un articol, Gura Humorului are de mult complex de agrement cu bazine și câte și mai câte, Câmpulungul, după cum ați văzut, vine și el din urmă cu un proiect ambițios propus de primarul Negură, Fălticeniul ne-a ”furat” Lunca Dornelor, cu acceptul actualei administrații, și inaugurează complexul Nada Florilor, iar noi cu primarul Ilie Boncheș ce facem ... amenajăm două terenuri sportive și niște spații de joacă ! Cum vom rezista noi ca și stațiune turistică și cum va contribui acest proiect la atragerea turiștilor în Vatra Dornei ? Cum vom concura cu restul stațiunilor și orașelor ? (Detalii Aici)

CEREM PUBLIC PRIMARULUI BONCHEȘ SĂ AȘTEPTE ȘI PĂREREA DORNENILOR CARE ÎȘI VOR DA VOTUL, SAU NU, PE 05 IUNIE 2016 PENTRU DOMNIA SA ȘI IMPLICIT PENTRU ACEST PROIECT ... NU ESTE NORMAL SĂ SE CONVOACE DOAR AȘA O ÎNTÂLNIRE, DE OCHII LUMII, CU O PARTE A MEDIULUI DE AFACERI, MAJORITAR FAVORABILĂ DOMNIEI SALE ȘI GATA SĂ SPUNEM CĂ AM AVUT CONSULTARE PUBLICĂ ȘI DORNENII SUNT DE ACORD !

FIIND UN PROIECT PROMOVAT ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ, DIN PUNCTUL NOSTRU DE VEDERE ESTE OBLIGATORIU SĂ SE AȘTEPTE REZULTATUL VOTULUI ȘI ASTFEL SĂ SE OBȚINĂ, SAU NU, LEGITIMITATEA PROIECTULUI. ESTE TIMPUL CA ȘI DORNENII SĂ AIBĂ UN CUVÂNT DE SPUS LEGAT DE CEEA CE DORESC SĂ SE ÎNTÂMPLE ÎN ORAȘUL LOR !

Întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri
Sâmbătă 21.05.2016 a avut loc întâlnirea cu reprezentanții mediului de afaceri local în vederea susținerii cu investiții complementare a celor 2 proiecte ce vor fi depuse la 1 iunie 2016:
Reabilitare și modernizare infrastructură rutieră în stațiunea balneo-climaterică Vatra Dornei
Crearea unui spațiu de agrement și loisir în stațiunea balneo-climaterică Vatra Dornei
Posted by Primaria Municipiului Vatra Dornei on 24 Mai 2016






Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei