VIDEO INTERVIU - Cezar Ioja și Roman Boca hotărâți să scoată Dorna din colaps

Interviu cu Cezar Ioja și Roman Boca din care puteți afla detalii interesante legate de hotărârea reprezentanților PSD de a câștiga cursa pentru primăria Vatra Dornei și de a contribui, astfel, la dezvoltarea localității.
Săptămâna trecută vă informam printr-un articol că Cezar Ioja, candidatul PSD pentru Primăria Vatra Dornei, a fost invitat să ofere un interviu postului local de radio ORION FM. Pentru că interviul respectiv a avut un impact mare pe plan local și probabil considerând că reprezentanții PSD chiar au lucruri importante de comunicat pentru oraș, iată că după doar câteva zile, Cezar Ioja împreună cu președintele PSD Vatra Dornei, Roman Boca, au fost invitați să ofere un nou interviu aceluiași post de radio.




Temele de discuție au fost diverse însă majoritatea au fost conturate în jurul stării dezastruoase în care se află orașul, starea de nemulțumire a dornenilor în legătură cu acest fapt fiind foarte mare. Vă prezentăm, mai jos, interviul în format video din care puteți afla multe detalii interesante legate de hotărârea reprezentanților PSD de a câștiga cursa pentru Primăria Vatra Dornei și de a contribui, astfel, la dezvoltarea localității.





Vă invităm să vă spuneți părerea în legătură cu acest articol și să completați sondajul de mai jos, dacă nu ați făcut-o până acum !


SURSĂ ARTICOL: Monitorul de Dorna


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei