PSRO, partidul lui Geoană, și-a lansat candidații pentru funcţia de primar din câteva localități ale județului - VATRA DORNEI LIVE - Stiri Vatra Dornei | Anunturi, Evenimente Vatra Dornei

ULTIMELE ARTICOLE

Home Ad

Post Top Ad

18 aprilie 2016

PSRO, partidul lui Geoană, și-a lansat candidații pentru funcţia de primar din câteva localități ale județului

Preşedintele Partidului Social Românesc (PSRO), Mircea Geoană, a fost prezent săptămâna trecută la Suceava, pentru lansarea mai multor candidaţi ai acestei formaţiuni politice pentru funcţiile de primar ale unor localităţi din judeţ.

Evenimentul a avut loc în sala mică a Casei de Cultură, în prezenţa membrilor de partid din judeţ şi a liderului PSRO Suceava, Constantin Ibănescu, acesta urmând să candideze pentru funcţia de primar al oraşului Gura Humorului.

Constantin Ibănescu i-a anunţat, în mod oficial, pe unii dintre candidaţii PSRO pentru funcţiile de primar, primul dintre aceştia fiind omul de afaceri Mihai Cîmpan, care va candida pentru Primăria Suceava.
Printre candidaţii prezentaţi se mai numără cei din Vatra Dornei – Jenica Romanică, Fălticeni – Nicoleta Ungurianu, Moara – Mihai Miron, Pârteştii de Jos – Radu Sava, Fântânele – Constantin Ursache sau Siminicea – Maria Murariu.

Liderul PSRO Suceava, Constantin Ibănescu, a ţinut să le mulţumească tuturor celor care vor candida din partea acestui partid pentru curajul pe care îl au. Ibănescu a subliniat că PSRO au întâmpinat numeroase dificultăţi în ultima perioadă, fiind supus presiunilor celorlalte formaţiuni politice.

CITEȘTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE: MonitorulSV.ro

Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Situația cazurilor de COVID-19

Post Bottom Ad