”Flutur și-a început campania electorală cu aroganțe și obrăznicii”, susține jurnalistul Dinu Zară

Jurnalistul sucevean Dinu Zară își exprimă părerea despre ultimele acțiuni ale senatorului Gheorghe Flutur, candidat din partea PNL pentru Consiliul Județean.
Într-un editorial publicat pe DinuZara.com, jurnalistul sucevean Dinu Zară își exprimă părerea despre ultimele acțiuni ale senatorului Gheorghe Flutur, candidat din partea PNL pentru Consiliul Județean. Vă prezentăm în continuare opiniile publicate de acesta:

PNL a depus vineri lista candidaților pentru Consiliul Județean Suceava. Acțiunea mi-a provocat un deja-vu. Totul s-a petrecut exact ca în 2008, exact ca în 2012. Nici Flutur pare că n-a evoluat deloc în ultimii opt ani. Același discurs, aceleași teme, aceleași replici cu care a câștigat în 2008 și a pierdut în 2012 le vehiculează și acum.

Dincolo de un discurs lung și foarte plictisitor, Flutur „i-a făcut o aroganță” anunțatului contracandidat de la PSD, Cătălin Nechifor.




„Aş vrea înainte de toate, pentru că intrăm într-o logică electorală, să-i urez actualului preşedinte al Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, multă sănătate, însănătoşire grabnică, pentru că este nevoie de sănătate mai mult decât orice. Şi sunt alături de dumnealui în aceste momente când ştiu că este bolnav”, a spus Flutur.

La Flutur, nimic nu e întâmplător. Toate declarațiile sunt atent plămădite. Flutur a făcut această declarație tocmai știind că va deveni știre și că se va viraliza intens în mass-media locală. Declarația nu cred că a fost o reală exprimare a empatiei, ci cred că în realitate Flutur a dorit să accentueze faptul că în această campanie electorală se confruntă cu un contracandidat bolnav. Cred că Flutur nu a dorit decât să inoculeze cât mai adânc în mentalul colectiv ideea ce Nechifor este bolnav și că nici nu s-ar pune problema ca șeful PSD să-i fie un adversar pe măsură în această campanie electorală. ...

CITEȘTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE: DinuZara.com

Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei