PSD Vatra Dornei și-a anunțat lista cu propunerile de consilieri locali - VIDEO

Președintele organizației locale a PSD, Roman Boca, a anunțat candidații pentru posturile de consilieri locali ai municipiului Vatra Dornei. PSD-ul este, astfel, prima formațiune politică care și-a făcut publică lista de consilieri locali cu care se va prezenta în fața electoratului dornean la alegerile locale din 5 Iunie 2016.
În cadrul unui interviu acordat postului de televiziune, Orion TV, președintele organizației locale a PSD, Roman Boca, a anunțat candidații pentru posturile de consilieri locali ai municipiului Vatra Dornei. PSD-ul este, astfel, prima formațiune politică care și-a făcut publică lista de consilieri locali cu care se va prezenta în fața electoratului dornean la alegerile locale din 5 Iunie 2016.

Despre componența listei de consilieri putem preciza că este formată majoritar din nume noi, multe dintre persoanele prezentate nemaifiind implicate politic până acum. Deasemenea, este important de precizat că pe lângă câțiva consilieri cu experiență, sunt propuși și mulți tineri, PSD Vatra Dornei dând astfel, prin această listă, un semn clar de reformare a clasei politice locale, un lucru care este de salutat. Rămâne de văzut dacă și alte partide locale vor urma exemplul pozitiv al PSD. Carol Cîrcu, reprezentantul Camerei de Comerț Suceava în municipiul Vatra Dornei, este un exemplu de astfel de tânăr de perspectivă propus pentru postul de consilier local PSD, acesta fiind și el prezent în cadrul interviului.




Pe lângă prezentarea listei de consilieri, în cadrul emisiunii s-a mai discutat și despre alte teme interesante pentru dorneni și enumerăm aici aducerea gazului la Vatra Dornei, situația economică a firmelor dornene, situația turismului, etc. Vă invităm să vizionați interviul integral în materialul video de mai jos:



Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei