La Casa de Cultură „Platon Pardău” se joacă spectacolul „Moara cu noroc”

Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacău prezintă vineri, 25 martie a.c., de la ora 17.00, pe scena Casei de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei, spectacolul cu piesa „Moara cu noroc”, o dramatizare după nuvela lui Ioan Slavici, în regia lui Marius Gilea.
Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacău prezintă vineri, 25 martie a.c., de la ora 17.00 și 19:00, pe scena Casei de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei, spectacolul cu piesa „Moara cu noroc”, o dramatizare după nuvela lui Ioan Slavici, în regia lui Marius Gilea.

În rolurile principale: Ştefan Ionescu (Ghiţă), Bogdan Matei (Lică Sămădăul), Alina Simionescu (Ana), Alexandru Zob (Pintea), Nela Zare (soacra), Dumitru Rusu (Marti), Nina Ionescu (Uţa), alături de actorii Secţiei de Animaţie, Ion Cosa, Mihai Chihaia şi Tiberiu Gabor Bitere.

Scenografia aparţine lui Vladimir Turturică, iar muzica originală, de factură modernă, este semnată de Călin Grigoriu.

„Este un spectacol modern, dinamic, în acelaşi timp păstrează şi notele specifice teatrului clasic... Este o poveste, o dramă, jucată cu dinamism, rolurile aducând actorii la maximum de performanţă”, declara Anca Sigartău, managerul Teatrului Municipal „Bacovia”.Biletele s-au pus în vânzare la Casa de Cultură „Platon Pardău”, cu preţul de 15 lei.Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei