Incendiu de proportii la o gospodarie din comuna Saru Dornei

Incendiu de proportii la o gospodarie din satul Danesti, comuna Saru Dornei, in noaptea de luni spre marti.
Incendiu de proportii la o gospodarie din satul Danesti, comuna Saru Dornei, in noaptea de luni spre marti. Pentru lichidarea si stingerea incendiului au intervenit cu trei autospeciale militarii Detasamentului de Pompieri Vatra Dornei.

La sosirea echipajelor, ardea o magazie de lemne, precum si acoperisul si un perete al casei de locuit, cu pericol de propagare la intreaga locuinta si la restul anexelor gospodaresti, cu bunurile aferente. Incendiul a fost lichidat dupa aproximativ sase ore. Au ars acoperisul casei pe 160 de metri patrati si magazia de lemne pe 50 de metri patrati, constructii din lemn.



Flacarile au mai afectat un perete exterior al casei pe 70 de metri patrati, planseele din rigips de la etaj si de la parter, trei ferestre din PVC, doua usi din lemn si alte bunuri din gospodarie. Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect. Nu s-au inregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, garajul, in care se aflau doua autoturisme, adapostul de animale, un tractor agricol si utilaje anexe.







Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei