Sfârșit groaznic pentru un bătrân din Panaci ... A ars în propria casă

Sfarsit groaznic pentru un batran de 70 de ani, din Panaci, care a murit miercuri dimineata in propria casa dupa ce aceasta a luat foc.
Sfarsit groaznic pentru un batran de 70 de ani, din Panaci, care a murit miercuri dimineata in propria casa dupa ce aceasta a luat foc. Militarii Detasamentului de Pompieri Vatra Dornei, sprijiniti de 10 lucratori de la Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Panaci, au intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinta acestuia, miercuri dimineata.

In apelul sosit pe 112, se anunta ca in interiorul locuintei se afla proprietarul. Pana la sosirea echipajelor, barbatul in varsta de 70 de ani, a fost scos de catre vecini. Din nefericire, acesta era decedat. Din cauza drumului inaccesibil autospecialelor cu apa si spuma, pompierii au fost nevoiti sa solicite ajutorul unui utilaj de la Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Panaci. Cu ajutorul acestuia, autospecialele au fost tractate pe o distanta de jumatate de kilometru, pe o panta avand inclinatia de aproximativ 20 de grade, pana la locul interventiei.



La sosirea echipajelor, ardea acoperisul locuintei, din lemn, cu invelitoare din sindrila, interiorul a doua camere si o magazie de lemne, cu pericol de propagare la o alta locuinta, aflata la aproximativ 3 metri distanta de focar. Incendiul a fost lichidat dupa aproape 4 ore de interventie a pompierilor si au ars acoperisul casei pe 60 de metri patrati, bunuri din interiorul a doua camere (mobilier, textile, electrocasnice si altele) si un perete al magaziei de lemne. De asemenea, s-au degradat peretii locuintei, pe o suprafata de 100 de metri patrati, si doua ferestre de la casa invecinata.Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un conductor electric cu defectiuni. Pompierii militari au salvat restul locuintei si casa invecinata.







Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei