Atletul dornean Dorin Andrei Rusu a devenit dublu campion național de juniori

Sportivul Andrei Dorin Rusu atlet legitimat la Clubul Sportiv Municipal Dorna Vatra Dornei a avut o comportare deosebită reuşind să câştige probele de 1.500 şi 3.000 metri.
La sfârşitul săptămânii trecute, Sala de Atletism a Complexului „Lia Manoliu” din Bucureşti a găzduit etapa finală a campionatului Naţional de Atletism indoor pentru juniori I. Sportivul Andrei Dorin Rusu atlet legitimat la Clubul Sportiv Municipal Dorna Vatra Dornei a avut o comportare deosebită reuşind să câştige probele de 1.500 şi 3.000 metri.

Atletul pregătit de Cristian Prâsneac a câştigat clar ambele curse, în proba de 1500 m timpul înregistrat a fost de 4 minute şi 54 secunde cu un avans de două secunde fata de sportivul Mădălin Geban de la Universitatea Craiova, iar în cursa de 3000 m timpul realizat a fost de 8 minute şi 30 secunde la aproape două secunde de sportivul Chis Laviniu de la CSM Oradea.

„Sunt foarte mulţumit de aceste două titluri de campion naţional şi mai mult, în ambele curse sportivul pregătit de mine a realizat recorduri personale. Sper ca după aceste două titluri de campion naţional să facem o figură frumoasă pe 12 martie la Campionatul Balcanic de cros care are loc în localitatea Cuprijna din Serbia. Aş vrea să mulţumesc celor de la Vila Iulia din Vatra Dornei şi bineînţeles Primăriei Municipiului Vatra Dornei pentru sprijinul acordat” a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.


CITESTE MAI MULT PE: SVnews.ro


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei