Un escroc a încercat să înșele o dorneancă prin telefon

Un individ proaspăt eliberat din închisoare a sunat o femeie din Vatra Dornei și a anunțat-o că este de la Altex și că a câștigat 10.000 de euro și un laptop.
Un individ proaspăt eliberat din închisoare a sunat o femeie din Vatra Dornei și a anunțat-o că este de la Altex și că a câștigat 10.000 de euro și un laptop. Acesta i-a mai transmis dornencei că trebuie să trimită 450 de lei pentru a intra în posesia premiului. Femeia s-a dus direct la Poliție, individul fiind prins la Lupeni – județul Hunedoara

La data de 25 februarie 2016, în jurul orei 11.30, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost anunțată de către Ana G., de 48 de ani, din localitate, cum că în cursul zilei a fost sunată pe telefon de un individ necunoscut, care s-a recomandat ca fiind din partea companiei „Altex România” București și i-a spus că este câștigătoarea unui premiu în valoare de 10.000 de euro și a unui laptop.



Un echipaj de poliție, ce s-a deplasat la fața locului, a constatat că cele reclamate se confirmă, iar pentru ridicarea premiului, femeii i s-a solicitat să depună suma de 450 de lei la poștă pe numele lui Florin Căldăraru, din județul Hunedoara. Având în vedere cele de mai sus, au fost făcute verificări la Oficiul Poștal Vatra Dornei, rezultând că individul a mai ridicat la data de 25 februarie a.c., la ora 12.30, suma de 430 de lei expediată la un oficiu poștal din județul Galați.

Polițiștii suceveni au cerut sprijinul Poliției orașului Lupeni, din județul Hunedoara, pentru prinderea escrocului. Astfel, polițiștii hunedoreni deplasați la Oficiul Poștal 1 din Lupeni l-au depistat pe acesta ca fiind Sorin Călădraru din localitate, proaspăt eliberat din penitenciar, asupra sa fiind găsit un telefon mobil, cu număr de apel al femeii din Vatra Dornei și o chitanță mandat poștal on–line cu expeditor o femeie din municipiul Galați.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au dispus întocmirea unui dosar penal pentru comiterea tentativei la infracțiunea de înșelăciune, autorul fiind cercetat în stare de libertate.

CITESTE MAI MULT PE: ObiectivDeSuceava.ro






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei