Accident provocat de un şofer beat, cu permisul anulat şi maşina neînmatriculată

Un şofer băut, care are permisul de conducere anulat şi care conducea o maşină neînmatriculată, a fost implicat într-un accident rutier la saru Dornei după ce a scăpat vehiculul de sub control într-o curbă, autoturismul izbindu-se violent într-un gard.
Un şofer băut, care are permisul de conducere anulat şi care conducea o maşină neînmatriculată, a fost implicat într-un accident rutier după ce a scăpat vehiculul de sub control într-o curbă, autoturismul izbindu-se violent într-un gard. Evenimentul rutier s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 2.30, pe DJ 174F, pe raza comunei Şaru Dornei.

Din ancheta poliţiştilor rutieri rezultă că Petru Maxinese, în vârstă de 33 de ani, localnic, aflat la volanul unui autoturism VW Passat, a intrat cu viteză într-o curbă la stânga, maşina derapând pe carosabilul umed şi lovind un gard de la marginea drumului judeţean.



Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că şoferul era băut. În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma efectuării de verificări în baza de date a rezultat că bărbatul are permisul de conducere anulat din 2013. În privinţa maşinii, aceasta nu figurează ca fiind înmatriculată, iar numărul care era ataşat este al unui alt autoturism, şi acesta fiind expirat.

Şoferul pericol public a ajuns la Spitalul municipal Vatra Dornei, fiind diagnosticat cu leziuni uşoare, care vor necesita în jur de 10-12 zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, şoferul urmând a fi cercetat pentru trei infracţiuni grave la regimul rutier.

CITESTE MAI MULT PE: MonitorulSV.ro






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei