Accident pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei

In timp ce conducea autoturismul pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei, un tânăr de 23 de ani a surprins și accidentat un localnic de 49 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului public.
La data de 16.02.2016, ora 16.03, în timp ce conducea autoturismul pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei, un tânăr de 23 de ani, din municipiul C-lung Moldovenesc, a surprins și accidentat un localnic de 49 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului public, prin loc nepermis și fără să se asigure.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, însă la ora 16.19, a sesizat poliția prin 'SNUAU 112', menționând faptul că, a fost implicat într-un accident de circulație.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.



În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de "vătămare corporală din culpă" și "părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției", ce va fi soluționat procedural.

CITESTE MAI MULT PE: Agerpres.ro






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei