Dosare penale pentru doi şoferi prinşi rupţi de beţi la volan

Un bărbat din Coşna şi unul din Vatra Dornei s-au ales cu dosare penale, după ce au fost surprinşi la volan cu alcoolemii de 0,98, respectiv 1,46 mg/l.
Un bărbat din Coşna şi unul din Vatra Dornei s-au ales cu dosare penale, după ce au fost surprinşi la volan cu alcoolemii de 0,98, respectiv 1,46 mg/l.

In data de 5 noiembrie 2015, la ora 12.45, agenţii Postului de Poliţie Suceviţa au oprit pentru control pe DC Voivodeasa – strada Speranţei din localitate, autoutilitara Ford Tranzit înmatriculată în Portugalia condusă de Vasile Puşcă, de 50 de ani, din comuna Coşna.

Cum şoferul mirosea a băuturi alcoolice a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.



Tot în data de 5 noiembrie a.c., la ora 18.20, pe strada Unirii din municipiul Vatra Dornei, Ionel Fulga, de 55 de ani, localnic, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Golf, pe fondul neatenţiei în conducere şi a consumului de alcool, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune laterală cu autoturismul Volkswagen Passat condus regulamentar de Silvia Negrean, din comuna Dorna Arini.

In urma impactului nu au fost înregistrate victime omeneşti. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru Ionel Fulga, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi negativ în cazul Silviei Negrean.

SURSĂ ARTICOL: ObiectivDeSuceava.ro






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei