Interes deosebit la Vatra Dornei pentru meciul de baraj dintre Bucovina II Pojorâta Ciocăneşti şi Inter Dorohoi

Bucovina II Pojorâta Ciocăneşti este singura echipă de fotbal din judeţul Suceava care n-a încheiat încă sezonul oficial 2014-2015. După 0-0 în tur, fotbaliştii pregătiţi de Relu Buliga aşteaptă încrezători manşa a doua a barajului pentru promovarea în Liga a III-a, împotriva grupării Inter Dorohoi, campioana judeţului Botoşani.
Bucovina II Pojorâta Ciocăneşti este singura echipă de fotbal din judeţul Suceava care n-a încheiat încă sezonul oficial 2014-2015. După 0-0 în tur, fotbaliştii pregătiţi de Relu Buliga aşteaptă încrezători manşa a doua a barajului pentru promovarea în Liga a III-a, împotriva grupării Inter Dorohoi, campioana judeţului Botoşani. Meciul retur se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 17.30, la Vatra Dornei.



„Văd că există un interes deosebit în zonă pentru această partidă, lucru care nu poate decât să mă bucure. Ne aşteptăm la o mare afluenţă de public şi sper ca suportul fanilor să ne ajute să obţinem biletele pentru eşalonul al treilea”, a declarat antrenorul Relu Buliga.

În privinţa lotului, bucovinenii au 3-4 jucători cu probleme medicale, însă se speră recuperarea lor până la ora partidei. Singura absenţă certă este a lui Cornel Ilie, care a fost eliminat de pe teren în minutul 40 al partidei tur.

„Este o pierdere importantă pentru noi, mai ales că eu sunt de părere că, dacă am fi evoluat în efectiv complet la Dorohoi, am fi luat o opţiune serioasă pentru calificare. Chiar şi aşa, moralul băieţilor este ridicat, deoarece s-a reuşit obţinerea unui rezultat pozitiv în partida tur, în ciuda faptului că am jucat o oră cu un om mai puţin pe teren”, a precizat Relu Buliga.

Pe de altă parte, tehnicianul echipei din Ciocăneşti nu înţelege cum s-a putut ca membrii Comisiei de Disciplină de la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Botoşani să-i reducă suspendarea jucătorului Iosif Netbay de la Inter Dorohoi, astfel încât acesta să poată evolua în partida de sâmbătă. „Netbay a primit cartonaşul roşu direct în finala Cupei României a judeţului Botoşani, ceea ce înseamnă minim două etape de suspendare din punct de vedere regulamentar. Acum aud că s-a făcut nu ştiu ce şedinţă la AJF Botoşani prin care i s-a radiat o etapă de suspendare, tocmai pentru a putea juca în meciul retur, împotriva noastră. Nu mi se pare normal ceea ce se întâmplă, dar asta este România, nu avem ce face”, a mărturisit Buliga.

SURSĂ ARTICOL: MonitorulSV.ro






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei