Minoră de 14 ani, căutată de poliţie după ce a dispărut

Poliţia caută o minoră de 14 ani, Roxana-Mihaela Aanicăi, domiciliată în comuna Dorna Candrenilor, sat Dorna Candrenilor, care marţi, 28 aprilie, la ora 20.00, a plecat de la domiciliul tatălui său, din municipiul Vatra Dornei, și nu a mai revenit.
Poliţia caută o minoră de 14 ani, Roxana - Mihaela Aanicăi, domiciliată în comuna Dorna Candrenilor, sat Dorna Candrenilor, care marţi, 28 aprilie, la ora 20.00, a plecat de la domiciliul tatălui său, din municipiul Vatra Dornei, și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,60-1,65, părul tuns la nivelul umerilor, blond, ochi verzi, ten deschis, fața rotundă, constituție atletică.La data plecării purta colanți de culoare negri, teniși de mai multe culori (roșu, verde, albastru) și o geacă de fâș de culoare neagră.

„În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să sunaţi la 116.000, număr telefonic special pentru copiii dispăruţi”, se precizează în comunicatul poliţiei.SURSĂ ARTICOL: MonitorulSV.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei