Libris DC Braşov a câştigat turneul de la Vatra Dornei

Municipiul Vatra Dornei a găzduit la sfârşitul săptămânii trecute cea de-a treia ediţie a Cupei Bergenbier la minifotbal. La competiţia disputată la Baza Sportivă Yanis Stadium au fost invitate să participe câteva din cele mai bune echipe din ţara noastră, este vorba de Libris Design Construct Braşov, vicecampioana naţională, Tazz Manschaft Bucureşti, Liberto Iaşi, E.ON Iaşi, Oz Er Golden Bacău, Euro Dezmembrări Zalău, Coriolan Bacău, Agi Construct Buzău, ASA Târgu Mureş, Adistal Interconti Suceava sau Heniu Prundu Bârgăului, tabloul de concurs fiind completat de Sporting şi Carpathium Little Star, două formaţii din localitate.
Municipiul Vatra Dornei a găzduit la sfârşitul săptămânii trecute cea de-a treia ediţie a Cupei Bergenbier la minifotbal. La competiţia disputată la Baza Sportivă Yanis Stadium au fost invitate să participe câteva din cele mai bune echipe din ţara noastră, este vorba de Libris Design Construct Braşov, vicecampioana naţională, Tazz Manschaft Bucureşti, Liberto Iaşi, E.ON Iaşi, Oz Er Golden Bacău, Euro Dezmembrări Zalău, Coriolan Bacău, Agi Construct Buzău, ASA Târgu Mureş, Adistal Interconti Suceava sau Heniu Prundu Bârgăului, tabloul de concurs fiind completat de Sporting şi Carpathium Little Star, două formaţii din localitate.Partidele au fost supervizate de mai marii minifotbalului din România, în frunte cu preşedintele acestui for, Ioan Onicaş, şi cu Tiberiu Lajos, antrenorul echipei naţionale, care au avut programat pentru weekendul trecut, la Vatra Dornei, o şedinţă a Comitetului Executiv.

După trei zile aprige de concurs, gruparea Libris Design Construct a intrat în posesia trofeului pus la bătaie de organizatori, după ce a dispus în ultimul act cu 4-3 de Oz Er Golden Bacău, în urma loviturilor de departajare. Locul al treilea a revenit echipei ASA Târgu Mureş, care în finala mică a învins cu scorul de 2-1 pe Tazz Manschaft Bucureşti. Cele mai importante premii individuale le-au revenit tot mureşenilor, prin doi foşti jucători de fotbal de Liga I: Florin Pogăcean – cel mai bun jucător al turneului şi Romulus Miclea – golgheterul competiţiei.

Dintre echipele sucevene cel mai bine s-a comportat formaţia Adistal Interconti, care a fost eliminată în sferturi cu 4-3 de bucureştenii de la Tazz Manschaft, după loteria penaltiurilor.

Alături de Bergenbier, la buna desfăşurare a turneului au mai contribuit Aqua Carpatica, Las Vegas, Consult Imobil, Dacia Asphalt, Hotel Dorna, Hotel Minut, Casa Bucovineană, Pensiunea Maximiliyanis, Pensiunea Ellemar, DanaDerm şi Orion Media.

SURSĂ ARTICOL: MonitorulSV.ro


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei