Incendiu devastator lângă Vatra Dornei. O casă a ars în întregime

Pompierii din Vatra Dornei au intervenit azi-noapte, la ora 00:59, cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria Gabrielei H., din satul Coverca, comuna Panaci.
Militarii Detaşamentului de pompieri Vatra Dornei şi lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Panaci au intervenit duminica noaptea, la ora 00:59, cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria Gabrielei H., din satul Coverca, comuna Panaci.

La sosirea echipajelor, locuinţa (P+1+M) ardea în întregime, existând pericolul de propagare la anexele gospodăreşti şi la fondul forestier aflat în imediata apropiere.

Incendiul a fost lichidat la ora 3:45.Flăcările au afectat casa pe o suprafaţă de 110 metri pătraţi, obiecte de mobilier de la parter şi din două camere de la etaj, bunuri de uz casnic, documente personale şi de proprietate şi altele.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Pompierii au salvat o bucătărie de vară, o şură, o magazie şi două adăposturi de animale, precum şi fondul forestier învecinat.

Nu s-au înregistrat victime.Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei