Caine comunitar impuscat la Vatra Dornei de un localnic

Cu ocazia audierii, reclamantul a relatat faptul că, vineri, un vecin de 26 ani din Vatra Dornei, a tras cu arma asupra unui câine comunitar aflat pe terenul său din Vatra Dornei.
Un bărbat de 69 ani, din municipiul Vatra Dornei a sesizat, vineri, poliţia despre faptul că un localnic a tras un foc de arma.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat pe malul râului Bistriţa, pe terenul proprietate aparţinând reclamantului, cadavrul unui câine, ce prezenta o plagă în zona gâtului. Cadavrul câinelui a fost transportat la Circumscripţia Sanitar Veterinară Zonală Vatra Dornei în vederea efectuării autopsiei, stabilirea cauzei şi condiţiilor în care a survenit decesul.Cu ocazia audierii, reclamantul a relatat faptul că, vineri, un vecin de 26 ani, a tras cu arma asupra unui câine comunitar aflat pe terenul său.

Acesta posedă permis de armă şi deţine o armă de vânătoare, calibru 16 mm. Arma de vânătoare şi muniţia aferentă a fost ridicată în vederea cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a condiţiilor producerii faptei, urmând a se dispune procedural.Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei