Atletii dorneni s-au intors cu cate doua medalii de la Targu Mures

Atletii dorneni Paula Alina Vantu si Daniel Claudiu Mihaescu s-au intors cu cate doua medalii de la Targu Mures, oras care a gazduit duminica trecuta prima editie a Maratonului Europa si cea de-a doua editie a Semimaratonului Mures.
Atletii dorneni Paula Alina Vantu si Daniel Claudiu Mihaescu s-au intors cu cate doua medalii de la Targu Mures, oras care a gazduit duminica trecuta prima editie a Maratonului Europa si cea de-a doua editie a Semimaratonului Mures, competitii ce au fost organizate de Centrul de Activitati Outdoor, in colaborare cu CS Master Ski & Bike.

Paula Alina Vantu s-a impus in cursa de 5 kilometri la categoria de varsta 14-18 ani si a incheiat pe doi la open, in vreme ce Daniel Claudiu Mihalescu a castigat proba masculina la aceiasi categorie de varsta 14-18 ani si a urcat pe ultima treapta a podiumului la open.

“Sunt foarte incantat de evolutia sportivilor mei, care se afla de o luna in cantonament la Medias. Acolo pregatim campionatul national ce va avea loc la sfarsitul acestei saptamani si de unde speram sa ne intoarcem cu rezultate favorabile”, a spus antrenorul Cristi Prasneac.







Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei