Politia a prins, în Vatra Dornei, doi hoţi ce furau din maşini

Doi tineri din municipiul Vatra Dornei, unul în vârstă de 23 de ani şi unul de 25 de ani, au ajuns pentru 24 de ore în arest după ce ar fi furat bunuri din două maşini din localitate. Cei doi sunt suspecţi pentru mai multe furturi şi au trecut infracţional.
Doi tineri din municipiul Vatra Dornei, unul în vârstă de 23 de ani şi unul de 25 de ani, au ajuns pentru 24 de ore în arest după ce ar fi furat bunuri din două maşini din localitate. Cei doi sunt suspecţi pentru mai multe furturi şi au trecut infracţional, unul dintre ei fiind în condamnat deja la prima instanţă într-un alt dosar penal privind furturi.

Conform anchetei poliţiei, Adrian Tescu, în vârstă de 25 de ani, şi Andrei Gheorghică, de 23 de ani, au sustras un GPS şi o bormaşină din două maşini din localitate. Cei doi au vândut bunurile, însă anchetatorii de la Poliţia municipiului Vatra Dornei au reuşit să le recupereze şi să le restituie păgubiţilor.



Unul dintre suspecţi, Gheorghică, a fost condamnat anul trecut de Judecătoria Vatra Dornei la 1 an şi 8 luni de închisoare cu executare pentru furt, pedeapsă care nu a rămas încă definitivă. De asemenea, acesta a mai fost condamnat într-un dosar mai vechi pentru furturi, însă pedeapsa a fost cu suspendare.

Celălalt suspect, Tescu, figurează cu o amendă penală pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe. Interesant este că într-un dosar de furt în care figurează ca inculpat Gheorghică, celălalt suspect, Tescu, apare ca martor.

Având în vedere trecutul infracţional al celor doi, anchetatorii au luat decizia ca aceştia să fie reţinuţi pentru 24 de ore. S-a întâmplat joi, la puţin timp după ce au fost prinşi. Ieri, la expirarea ordonanţei, magistraţii au decis ca cei doi să fie puşi în libertate sub control judiciar.







Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei