Băgat în spital de prietenul pe care l-a lovit fără motiv

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost băgat în spital de un prieten pe care iniţial victima l-a lovit fără nici un motiv. Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată vineri, la ora 18.00, de spitalul din localitate, despre faptul că la unitatea medicală a fost adus un bărbat de 41 ani, din comuna Dorna Arini, victimă a unei agresiuni.


Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că joi noapte, în jurul orei 23.30, victima s-a deplasat împreună cu un tânăr de 28 ani din comuna Dorna Arini şi alte persoane la o pensiune din comuna Dorna Arini, unde au băut alcool, iar în jurul orei 00.30, în momentul când s-au despărțit, fără nici un motiv, victima s-a apropiat de prietenul său și l-a lovit cu pumnul în zona feței, iar acesta l-a prins și i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în zona capului.

După agresiune, victima s-a deplasat la domiciliu și întrucât vineri, în jurul orei 17.45, acuza dureri și amețeli, a solicitat ambulanța.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se precizează în comunicatul poliţiei.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei