Cezar Ioja a plecat să câştige Primăria Vatra Dornei în prezenţa a 500 de oameni - Vezi care sunt obiectivele sale

Aproape 500 de oameni au umplut sâmbătă până la refuz sala mare a Casei de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei, pentru a fi alături de Cezar Ioja în drumul său către funcţia de primar al acestei localităţi. Şi pentru că nu au mai fost locuri pe scaune, zeci de dorneni au stat în picioare pentru a afla proiectul pe care independentul Cezar Ioja îl propune pentru relansarea oraşului staţiune de interes naţional Vatra Dornei.

După o scurtă prezentare a programului „Împreună salvăm Dorna”, s-a produs interacţiunea dintre Cezar Ioja şi oamenii din sală, care i-au adresat întrebări pertinente despre modul în care vede rezolvarea problemelor oraşului. Din punctul de vedere al lui Cezar Ioja, relansarea oraşului se va face prin crearea unui parc industrial, unde dornenii să-şi găsească locuri de muncă, iar în al doilea rând, prin dezvoltarea activităţilor în sport şi turism. „Fireşte, totul este perfectibil şi voi lua în considerare toate sugestiile dumneavoastră, ale dornenilor. De luni voi fi pe fiecare stradă din Vatra Dornei şi vom avea ocazia să discutăm şi punctual cu toţi acei oameni care vor să se schimbe ceva în bine în acest oraş”, a anunţat Cezar Ioja.

Chestionar Alegeri Locale Vatra Dornei, Suceava 2012 - VOTEAZA-TI FAVORITII !


Sinceritatea, baza relaţiei dintre Cezar Ioja şi dorneni

Încă de la început, Cezar Ioja a ţinut să-i asigure pe dorneni că va rămâne acelaşi om simplu şi muncitor şi va fi extrem de franc în discuţiile cu locuitorii oraşului. „Vreau să-i asigur pe toţi dornenii de sinceritatea mea, atât acum, cât şi peste un an sau zece. Când se poate să facem un lucru, am să spun da, când nu se poate, voi spune nu. Nu vreau să vă mint şi să vă păcălesc, pentru a vă putea privi în ochi şi peste patru ani”, a precizat Cezar Ioja.

Acesta le-a cerut dornenilor să aibă curajul să facă schimbarea, şi asta deoarece oraşul merită o şansă reală de dezvoltare, după mulţi ani în care incompetenţa şi minciuna au fost la putere.

„Luăm banii de la moguli şi îi direcţionăm către dumneavoastră”

Chiar dacă nivelul de îndatorare a Primăriei Vatra Dornei este în acest moment extrem de ridicat, de 1.250 de miliarde de lei vechi, Cezar Ioja spune că există soluţii pentru realizarea unor proiecte care să vină în sprijinul tuturor cetăţenilor. El a amintit că Primăria Vatra Dornei are în proprietate 1.869 de hectare de pădure şi câteva sute de hectare de păşuni, care sunt exploatate total necorespunzător, iar în unele cazuri de cine nu trebuie.

„Luăm banii de la moguli, de la acel grup de şapte-opt indivizi care acum conduc oraşul şi deţin toate resursele, şi îi direcţionăm către dumneavoastră. Cine s-a îmbogăţit din vânzarea fabricilor de lapte şi ape minerale? Cu siguranţă nu dumneavoastră, oamenii care aţi muncit pentru acest oraş”, le-a amintit Cezar Ioja celor prezenţi în sală.

Activităţile sportive şi turistice, strâns legate între ele

În privinţa parcului industrial pe care îl va înfiinţa în zonă, Cezar Ioja a ţinut să-i asigure pe dorneni că acesta nu va fi în centrul oraşului, ci la câţiva kilometri, după modelul unor proiecte similare existente în ţară. Al doilea mare vector de dezvoltare al municipiului Vatra Dornei este legat de activităţile turistice şi sportive.

„Vom organiza competiţii pentru ca o echipă care va veni în Vatra Dornei să poată lăsa aici 50.000-60.000 de euro. Aceşti bani se vor duce atât către oamenii de afaceri, cât şi către bugetul primăriei, şi astfel vom putea să demarăm alte proiecte importante pentru oraş”, a spus Cezar Ioja.

Cristina Ioja: „Duhovnicul nostru i-a spus că toată bunătatea îi va fi răsplătită”

Un moment special al lansării candidaturii lui Cezar Ioja de sâmbătă a venit din sală, din partea soţiei sale, Cristina, care a intervenit la microfon şi a spus câteva cuvinte despre omul Cezar Ioja.

„M-a cucerit cu sinceritatea lui şi cred că este o mare calitate a lui, pentru că un astfel de primar vă va spune ce poate face pentru dumneavoastră, fără să vă mintă”, a spus emoţionată Cristina Ioja.

Ea a ţinut să amintească şi de un atac venit din partea unui politician local, care îl acuza pe Cezar Ioja că îşi foloseşte copiii în scopuri electorale. „Cei patru copii pe care-i avem sunt făcuţi din dragoste, iar Cezar îi iubeşte foarte mult şi nu le-ar face niciodată nici un rău. El are un cult al familiei foarte dezvoltat, iar duhovnicul meu, care a devenit duhovnicul nostru, i-a spus că toată bunătatea îi va fi răsplătită”, a menţionat Cristina Ioja.








( Hide )
  1. Grija mare dorneni. Ne pandesc pericole. A venit vrea lupilor imbracati in piei de oaie. Candidatii vin sa salveze Dorna, sa o ridice din mocirla, sa o spele de mizerii, sa o duca in lumea ciilizata, etc. Promisiuni disperate de a pune mana pe avere, ca Dorna e bogata. Majoritatea deplang vremea de odinioara - mai ales Ioja si Cioata. Progamul lor e ca Dorna sa ajunga ca odinioara si au un program foarte simplu de realizat. Tai apa calda, caldura - 4 ore pe zi-, strazi sparte, cozi la magazinele alimentare, iluminat public - un bec pe strada - si am ajuns ca odinioara, adica in anii '80. Daca asta va dorti dorneni votati Ioja sau Cioata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Or ce se intampla? Aveti o familie frumoasa d-le Ioja dar e pacat ca o implicati in campanie. Desigur d-na Ioja poate spune multe despre d-voastra dar sunt pareri subiective. Doar nu o sa spuna ca sunteti un rau si un dur. In ceea ce priveste sloganul campaniei am o nedmerire : de la ce trebuie sa salvam Dorna? Daca vreti sa va urmez si eu lamuriti-ma unde sa sar sau ce ar trebi sa fac ca sa salvez Dorna.Este pericol de moarte? Daca imi spuneti ca doar trebuie sa va votez mi se pare un pic cu ciubote rosii.Astept lamuriri din partea d-voastra si turma s-a putea sa va voteze.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ati mai zis d-na Ioja acelui Marian. Speram ca d-l Ioja sa ajunga primar si sa rezolve problema cainilor , sa repare cele cateva strazi sparte , sa niveleze locul de joaca al copiilor, sa lustruiasca bancile din parc in care d-voatra va rupeti ciorapii si totul va fi apoi bine in oras. Daca stau bine si analizez se pare ca d-voatra vreti un primar pentru uz personal. Eu as vrea ca Moraru sa nu mai iasa primar deoarece atunci cand este presiune atmosferica mare iese fum in casa si dansul nu face nimic. Ba mai mult nici nu a luat vreo masura cu atomii de hidrogen din apa ca sunt dublu ca numar fata de oxigen si noi doar cu oxigen traim si nu hidrogen. Ca nu suntem bombe .

    RăspundețiȘtergere
  4. Problema care se pune aici este de incredere. Pentru mine sunt sigur ca nu mai are sens nici macar sa ne gandim sa alegem un candidat PSD (sau USL cum s-o mai fi chemand acum). PDL iese din discutie asa ca, poate ca ar fi intelept sa alegem un independent (chiar daca e plecat de la PSD-important e sa nu castige si sa nu se intoarca la ei dupa alegeri). In rest, cred ca are avantajul ca e inca tanar si ca vrea sa incerce lucruri bune. Si conteaza chiar si cainii si cele cateva strazi de asfaltat. Orasul e mic asa ca orice lucru marunt facut cum si unde trebuie conteaza. Repet....poate ca merita incercat. Sa dam si altuia o sansa ca de Morari, Hutani si Cioata suntem satui. Nu il includ intre el si pe Grohinschi care poate ar fi si el o solutie interesanta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu mai pot iesi la plimbare see you copii pt ca risc sa fim muscati de caini
    nu va suna cunoscut?? Faza cu see you??
    Ba Cezare lasa-te de comm-uri pe net si nu te mai da nevasta-ta!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca in filmele cu prosti ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. As vrea sa aud macar unul din candidati ca se gandeste si reconstructia sau macar renovarea Gradinitei ”Bamby” (de pe strada Chilia). Dragii mei, acolo nu sunt numai copii de romi, de altfel nu este nici unul in grupa fetitei mele, iar doamnele educatoare ofera o educatie de nota 10 copiilor! Ma intreb daca se vor moderniza doar cele din care fac parte copii, nepotii, rudele alesilor....sunt tare curioasa!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dnei IOJA ...
    ... da, sunt un misogin , si inca unul foarte mare. deci aici m-ati prins. oare ce sirletric sa ma incerc sa ma bage si pe mine cineva in seama?... eu raman la parearea mea misogin si fara Ioja. Am o intrebare : ce inseamna misogin?

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru "misogin"....
    Citeste in Dex vezi ce inseamna acest cuvant si daca nu ai unul sau nu stii cum arata da un search(cautare)pe Google;)
    Iar pentru domnul Anonim pot sa jur ca esti penibil si foarte disperat sa crezi ca Ioja sta sa va raspunda la aberatiile voastre.O cunosc pe doamna Ioja si cred ca isi apara familia de oamenii fara bun simt ca voi iar faza cu see you mai apare la doua doamne in comentarii,sau si ele sunt Ioja???Ce spui???

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru un anonim...
    ... nu jura. bineainteles ca d-l Ioja nu sta sa raspunda la aberatii(?!), el munceste pentru binele dornenilor. la geamul biroului dansului se vede lumina arzand zi si noapte. este un semn ca ca munceste necontenit pentru noi, poporul din Dorna. ii multumim ca exista si nu ne-a uitat. unul a mai fost in istorie la fel de dedicat oamenilor asemenea dansului : tatucul Stalin.ambii au ceva in comun: urasc oamenii liberi si tot ce nu-i de acord cu dansii. intocmesc liste nesfarsite de oameni indezirabili. ai grija ca si tu poti fi pe acolo si odata trecut pe lista vei avea parte numai de sicanari.

    RăspundețiȘtergere
  11. Inteleg ca suntem saturati de Morari, Hutani, Albei etc etc...dar Cioata cum a ajuns in ecuatie? Ca eu unul nu tin minte sa-l fi avut primar sau macar candidat! Nimeni nu se indoieste de dragostea pe care o poarta un tata propriului copil, deci nu punem la indoiala afectiunea dlui Ioja pt familia sa, insa modul in care ii taraste in mocirla asta de campanie este de a dreptul dezgustator! Pentru cei mai tinerei care nu au ajuns sa-l cunoasca pe dl Ioja de la venirea sa in Vatra Dornei poti gasi o scuza..sunt naivi, dar pentru noi toti ceilalti care stim ce afaceri "curate" a facut domn, acest slogan "Impreuna salvam Dorna" nu are niciun simt al ridicolului! Si dna Ioja..acest spirit civic pe unde l-ati ascuns pana acum, sau il aratati doar pentru campania sotului? Sa nu o dam in rahatisme, ca si eu am copil si pot merge linistit cu caruciorul pe strada, si nici sotiei mele nu i se rup ciorapii pe bancute in parc. E adevarat ca orasul ar trebui sa sufere o dramatica resuscitare din toate punctele de vedere, insa daca dl Ioja este solutia, atunci sa nu ne mai plangem de ce popor de tampiti suntem!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sper sa avem cit de curind un primar cinstit si nu persoane care sau perindat de la un partid la altul, si vrea sa nenoroceasca si putinele institutii de cultura pe care le mai avem in oras.Sper ca cetatenii sa fie rationali si sa voteze cum e mai bine pentru dezvoltarea orasului!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Din cate observ acest articol prezinta un interes deosebit pentru "unii".Nu se comenteaza despre primarul actual,care nu a facut nimic,dar in schimb se inventeaza tot felul de prostii despre un om care a realizat ceva in viata si care este foarte capabil sa ne scoata din "mocirla" asta.Oare va este frica de un om puternic ,care are toate sansele sa castige.Din moment ce il si spionati(doamne fereste unde s-a ajuns) voi anonimii ,inseamna ca e un adversar de temut;)..Ps:As dori ca domnul Ioja sau macar nevasta lui sa citeasca aceste comentarii sa vada ca este urmarit "zi si noapte",sa aiba grija poate se trezeste cu ceva in cap.

    RăspundețiȘtergere
  14. Poate ca nu trebuia sa-l bag si pe Cioata in ecuatia "dinozaurilor" care s-au perindat pe la primarie. Dar nici nu putem spune ca Ioja a facut afaceri "necurate" doar bazandu-ne pe ce auzim din gura lumii. Reamintesc aici ca si Cioata si Grohinschi au afaceri si, sunt sigur, sunt o multime de invidiosi care daca ei nu reusesc spun ca ceilalti au furat. Poate ca au furat, poate ca nu, noi nu o sa stim niciodata. Iar fraze de genul "mi-a zis varu' lui cumnatu' care il are pe nepotu' portar la politie ca l-a vazut pe Xulescu furand curca de la scoala" nu merg pana nu se dovedeste cu adevarat. Parerea mea ca un om care fura, apoi iese dintr-un partid ca sa candideze la primarie ar trebui sa fie un idiot. In primul rand pentru ca nu ar mai avea in spate partidul respectiv si care probabil ar incerca sa-l destabilizeze si sa-l acuze. Si nu-l vad pe Ioja atat de prost incat sa se arunce singur in gura lupului. Stie si el ca aceasta candidatura il va expune mai mult decat pana acum si riscul de a se descoperi eventualele afaceri necurate este mult mai ridicat. Nu-l cunosc personal pe Ioja dar, dat fiind faptul ca a reusit in viata, mie nu mi se pare un om idiot.

    RăspundețiȘtergere
  15. Vreti un primar care nu s-a perindat de la un partid la altul...dar Ioja pe la cate partide a umblat ati uitat? :))
    Nu Vorbesc din auzite, ci din cazuri concrete! Si n-am zis ca e vreunul mai breaz ca altul, dar Ioja e ultima varianta pt postul de primar!

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu inteleg la ce mocirla se refera unii. Faptul ca doamna Ioja isi sustine sotul, nu poate fi decat un gest normal.Se pare ca am ajuns la asa un nivel de degradare al societatii in care e normal sa iti inseli sotul, nu sa il sustii.Rusine pentru cei ce uita ce inseamna o familie si respectul pentru EA.

    RăspundețiȘtergere
  17. Multe comentarii rautacioase la adresa unui singur candidat, multe rautati la adresa familiei respective si acuze fara logica si bun simt. Dar daca doriti haideti sa facem o analiza a tuturor candidatilor.
    1)MORARU IOAN- actualul primar:al doilea mandat in care nu a facut nimic, in care si-a batut joc de banii nostri prin cheltuirea lor nejustificat( NU UITATI ca dupa primul mandat l-am dat afara tot pt prostiile facute). Nu uitati ca toata viata a fost bugetar iar din salariu ( voi care-l sustineti nu reusiti)are o avere mai mare ca a multor oameni de afaceri onesti. CREDETI CA A FACUT-O DIN REMUNERATIA PRIMITA CA PRIMAR? Nu cred ca la imprumutat frate-su din furtul pe care la facut la BRD.
    2)BONCHIS ILIE- candidat din partea PDL-ului, fost consilier fara nici o initiativa in consiliu, fara discurs (cum ne poate reprezenta in fata unui ministru sau a unui oficial european? ). Avere facuta din banii de subventie pt pasunile...culmea ..proprietatea PRIMARIEI( 7 miliarde anual). Mai important decat atat vine din partea PDL partidul care v-a taiat pensia si salariul de bugetar, partidul care ne-a saracit pe toti.
    3) IOJA CEZAR- candidat independent, om de afaceri , fara a avea legatura niciodata cu banii publici , cam plimbaret politic dar intotdeauna a fost in opozitie( de obicei cei care shimba partidele fug la putere pt beneficii nu invers). Are cel mai bun proiect pt Vatra Dornei, are cel mai bun discurs si cele mai bune intentii.
    4)CIOATA MIHAI-candidat independent, profesor la liceu si ziarist local.Avere mare daca ne gandim ca multi colegii de-ai lui din liceu trec luna greu din pct de vedere financiar( gurile rele spun ca din meditatiile la domiciliu nedeclarate la fisc si din santajul din presa).Are un program destul de bun dar nu are solutii pt iesirea din criza financiara in care se afla Primaria.
    5) CEILALTI CANDIDATI- oameni respectabili, cu viata normala si intentii bune dar lipsiti de solutii si de experienta pt a putea conduce Vatra Dornei.
    Dornenilor le doresc sa aiba minte si sa aleaga pe cel mai bun .

    RăspundețiȘtergere
  18. D-lui Susca ...
    daca vreti o informatie corecta despre trecutul de afacerist a d-lui Ioja intrebati-l pe d-l Alexievici Doru si o sa vedeti ca este mult adevar in ceea ce spun unii. D-l Alexievici este cat se poate de viu si va poate confirma ce afaceri " bune " a facut cu d-l Ioja. Si apoi se pare ca prin Dorna ii fac campanie si niste baieti de la Iasi din Clanul Cordunenilor. Nu iese fum fara foc...

    RăspundețiȘtergere
  19. clanul cordunenilor?!prietene esti dus cu pluta

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna, stimati dorneni! Citeam comentariile unora dintre dumneavoastra si ma minunam de modul in care fiecare analizeaza situatia politica actuala, pe cei la putere si pe cei care o doresc. Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa ne dea minte. Sa ne informam corect, fara ciuda, ranchiuna, fara gandul la polite de achitat, pentru ca nu rezolvam nimic. Sa ne gandim bine pe cine alegem dupa ce am parcurs cu mare atentie fiecare program propus de candidati.Mergeti la toate intalnirile propuse de candidati.Nu ezitati sa le puneti intrebari pertinente in legatura cu solutii practice, reale, posibil de realizat. Luati-le pulsul.Stati fata in fata cu ei.Trebuie sa gasim unul sincer si hotarat. Cititi-le brosurile. Sa fim constienti de faptul ca trebuie sa alegem omul capabil sa rezolve problemele urbei noastre, sa fie un bun diplomat, gospodar, cu simtul sacrificiului dezvoltat in ceea ce il priveste, omul pe care sa-l simtiti cu adevarat dedicat si iubitor al acestui oras, care va creaza siguranta ca va gasi solutii pentru a ne ridica din starea aceasta latenta in care se afla orasul. Trebuie sa fie omul cu o mana de fier care, indiferent de culoarea sa politica, sa fie capabil sa-si formeze o echipa de profesionisti, fara compromisuri si promisiuni. O echipa capabila sa initieze proiecte, care sa aduca bani europeni,urmand sa fie si bine investiti. Dar nu uitati, in cea mai mare masura reusita in a alege omul potrivit suntem noi toti cei cu drept de vot si care avem o mare raspundere in a face Dorna sa se ridice. Nu numnai administratia locala ci si noi toti, trebuie sa fim mult mai seriosi, harnici, organizati, cinstiti.Sa ne ingrijim curtile, gradinile,sa ne educam frumos copiii,sa uram mizeria si degradarea, sa fim mai uniti in demesurile de a infrumuseta acest oras. Sa mai facem si voluntariat, sa ne respectam orasul fiind gospodari 'in curtea noastra'. Veniti la vot si faceti cea mai buna alegere, nu cum va invata altii. sau incearca sa va cumpere. Fiti constienti ca inca o greseala ne va costa foarte scump pe toti. Va fi mare saracie, oameni buni la Dorna, daca nu ne implicam cu adevarat in problemele urbei noastre. Sa ne ajute Dumnezeu sa alegem OMUL POTRIVIT ca primar, un vice care sa faca echipa cu primarul, o echipa de consilieri profesionisti, dedicati acestui oras care acum moare incetul cu incetul, si, doar asa, vom avea tot sprijinul si sustinerea Domnului Flutur, care ajuta echipele competente, cu scopuri clare, bine definite, care isi propun termene precise si se tin si de cuvant. Haideti oameni buni la vot! Haideti pentru ca ne iubim orasul. E atat de frumos! E atat de primitor, natura atat de darnica cu noi! Haideti sa punem cu totii umarul! Toti suntem importanti! Pentru copiii nostri, din respect pentru urmasii nostri si de ce nu, chiar pentru noi.Fiti mai buni, lasati ranchiuna, numai folositi cuvinte urate, uitati-va in propriul dumneavoastra suflet. Nimeni nu este perfect. Toti avem ceva sa ne reprosam. Toti invatam, toti evoluam, daca ne pasa. Haideti sa evoluam in comunitatea noastra, sa facem cu adevarat ceva pentru ea. Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ocroteasca si sa ne ajute! Iar dumneavoastra, stimati candidati, fiti cu adevarat dorneni pentru Dorna noastra draga! Lasati reprosurile si analiza celorlalti candidati. Demonstrati ca aveti calitatea de a manageria acest oras. Il iubim! Cu totii avem de castigat daca muncim cinstit. Cu pasi mici, dar siguri. Vrem sa fie lumina, bucurie de viata, servicii minunate, oameni fericiti, copiii care sa-si doreasca sa se intoarca si sa munceasca aici. Ei sunt toata averea noastra. Daca se intorc Dorna va fi bogata!

    RăspundețiȘtergere
  21. Hai ca imi place cum ii analizezi tu pe toti pe rand dar pana la urma tot Ioja e cel mai tare din parcare.
    El nu are nimic de criticat e primarul perfect.
    Bravo dornenilor meritati primarii pe care singuri ii alegeti.
    Ioja o sa faca orasul asta un mic Monte Carlo,prin cateva victorii la pokeras si poate da si bugetul primariei cu camata.Daca mai pune Apostoaie ,pupilul lui Ioja si ceva pacanele in salonul oglinzilor face primaria bani cacalau!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. ... prietene nu sunt dus cu pluta. nu sunt deloc.

    RăspundețiȘtergere
  23. Doamne, ce disperati sunteti voi liberalii si sustinatorii celuilalt independent. Va recunoaste lumea de la o posta. Voi stati si comentati rautati, iar Ioja merge printre oameni, le asculta problemele si castiga teren. Ar trebui sa prezentati o lista cu realizarile primarului si una cu solutiile lui Cioata. Listele vor fi goale, de asta va legati de un om care are cele mai mari sanse si singurul care are putere sa faca ceva pentru noi, dornenii de rand.

    RăspundețiȘtergere
  24. pai.... ca sa te cred dovedeste,26 ani am trait in iasi si ghici,am stat in acelasi cartier si cunosc tot clanul.

    RăspundețiȘtergere
  25. Va informam ca incepand de astazi pe VatraDorneiLive.ro nu se vor mai putea introduce comentarii anonime la articolele postate.

    In acesta sectiune comentariile se vor putea face doar daca aveti un cont Google valid iar pentru cei care nu detin un astfel de cont puteti folosi sectiunea de comentarii Facebook, din josul fiecarui articol, unde pot comenta utilizatorii Yahoo, AOL, Hotmail si bineinteles Facebook !

    Consideram ca nu este corect ca unii utilizatori sa se declare anonimi si sa posteze critici sau laude in legatura cu un articol fara a se stii de la cine vin acestea ! In momentul in care un utilizator posteaza un comentariu este normal sa-si asume si un minim de responsabilitate pentru ceea ce sustine !

    Tinem la calitatea acestui site si consideram ca luarea acestei decizii este necesara pentru acest lucru !

    Multumim pentru intelegere !

    www.VatraDorneiLive.ro

    RăspundețiȘtergere
  26. Toţi candidaţii sunt buni.
    Noi, alegătorii, suntem răi pentru că nu-i credem.
    Propun angajamente legalizate şi sancţiuni pentru nerespectarea lor.

    RăspundețiȘtergere
  27. kMa bucur ca s-a luat aceasta masura.M-am saturat sa vad aceste aberatii,minciuni si inventii despre oamenii care doresc sa faca ceva pentru noi dornenii de rand.Oameni buni repetati de ani buni ca ioja e camatar,proxenet,dar niciodata nu aduceti dovezi.Asta cu clanul deja ne credeti prosti,poate nu avem studiile voastre si nu beneficiem de aceleasi lucruri ca voi anonimii oricare sunteti prieteni ai conducerii actuale sau ai altor candidati Da ne dam seama cand depasiti granitele realitatii.Vedem la televizor ca acel clan e cautat de politie si cate prostii chiar credeti ca se implica ei in Vatra dornei in campanie.Doamne fereste ce imaginatie bogata aveti.Aveti grija dorneni se inventeaza MINCIUNI numai de frica ca daca Ioja ajunge la conducere nu mai pot fura din banii publici.Nu isi mai permit sa ne prosteasca!Rusine !

    RăspundețiȘtergere
  28. Am citit comentariile de pana acum si, generalizand, mi-am dat seama ca ne meritam soarta! Mi-am dat seama ca prostia si nesimtirea nu au limite. Pentru unii oameni argumestele lipsesc, ce sa mai vorbim de pregatire si discurs. Cum pot unii sa aduca acuze atat de grave unor oameni pe care nici macar nu ii cunosc?
    Un om cu caracter, bine pregatit, care stie ce vrea pe plan politic si nu numai, nu poate sa stea in umbra prostiei si incompetentei unui grup de oameni dintr-un partid politic sau sa colaboreze cu acesta. Cei care il acuza pe candidatul Cezar Ioja ca a schimbat mai multe partide politice nu au scrupule, nu au argumente tari si, probabil, sunt pusi de alte persoane sa comenteze fara pic de acoperire. Ce sa mai vorbim de Clanul Cordunenilor? Oameni buni, aceste acuze sunt fara acoperire. Asta reflecta frica si incompetenta.
    Rusine sa le fie celor care aduc astfel de acuze!

    RăspundețiȘtergere
  29. Practin fiecare voteaza cu cine vrea in aceasta campanie. Dar de la a avea o opinie asupra unui candidat pana la a-l acuza ca umbla si isi face campanie cu ajutorul interlopilor mi se pare mult prea "deplasat". Se mai arunca de catre unii "anonimi" si nume de oameni de afaceri "nereusiti". Se stie...intotdeauna este vina altuia pentru asta. Pentru mine faptul ca Ioja Cezar si-a facut campania electorala cu suportul familiei mi se pare ceva remarcabil. Pentru mine asta il obliga sa-si tina promisiunile pentru ca, alegatorii si opinia acestora poate nu conteaza asa mult dupa un mandat. Cel mai mult conteaza respectul si opiniile celor dragi. Si il vad pe Cezar Ioja un om destul de intelept care nu cred ca ar risca sa-si faca de rusine sotia si mai ales copiii in cazul in care ar castiga. De aceea cred si sustin ca nu a gresit cu nimic cand si-a implicat familia in aceasta campanie.

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei