VOTEAZA-TI FAVORITII la Alegerile Locale Vatra Dornei 2012 pe VatraDorneiLive.ro !


VatraDorneiLive.ro va cere din nou parerea in legatura cu un subiect de actualitate si anume Alegerile Locale 2012. Cu toate ca am mai realizat un sondaj cam cu aceeasi tema acum ceva timp, si cu toate ca la acel moment s-au starnit si unele controverse, ne-am "riscat" din nou, doar ca de aceasta data am hotarat sa-l facem putin mai complex cu speranta de a avea o relevanta cat mai mare.

Un alt motiv pentru care am hotarat sa mai facem inca un chestionar este faptul ca au aparut si unii candidati noi, apoi aflandu-ne deja la jumatatea campaniei electorale cam toti candidatii au organizat diferite intalniri cu alegatorii sau au gasit diferite variante prin care si-au prezentat programele si obiectivele, iar datorita acestor lucruri credem ca ar fi oportun si de interes realizarea acestui chestionar in care sa se observe, in avans, cam care ar fi tendinta de vot, cel putin in randul alegatorilor activi in mediul online.

Drept urmare, va rugam sa completati chestionarul de mai jos, cu raspunsurile dvs. sincere, avand ca termen aproximativ o saptamana, pana pe data de 03 Iunie 2012. Dupa cum veti vedea precizat si mai jos, formatul de chestionar nu permite afisarea rezultatelor in timp real, iar din aceasta cauza rezultatele finale vor fi facute publice in cursul zilei de luni, 04 Iunie 2012. Probabil vor fi si vizitatori nemultumiti de acest aspect insa dorim sa asiguram de la inceput pe toata lumea ca suntem total echidistanti, nu suntem afiliati niciunei formatiuni politice si nu urmarim interesele niciunui candidat. Vom colecta din initiativa proprie raspunsurile dvs. timp de o saptamana, iar apoi le vom prezenta fara nici un fel de interes ascuns.


Pentru orice intrebari, nelamuriri, sugestii si orice altceva legat de subiectul in cauza, va rugam sa folositi sectiunile de comentarii din josul articolului.



( Hide )
  1. Stimati "votanti" !

    Precizam sau mai bine zis recomandam celor care completeaza chestionarul de mai multe ori (se stiu ei :) ) ca nu are rost sa incerce sa "fraudeze" votarea pentru ca o fac degeaba ... chiar daca sistemul poate permite si da impresia ca se poate vota de mai multe ori votul este contorizat doar o singura data. Practic, se accepta un singur vot / IP !

    Odata ce un vizitator a inregistrat prima completare de chestionar, s-a terminat votarea pentru acel IP !

    Spor la vot in continuare celor interesati ...mai sunt 3 zile in care puteti vota ... doar o singura data !

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei