Organizatorii Serbărilor Zăpezii Vatra Dornei stau cu ochii pe prognoza meteo

Click pe imagine pentru a vedea programul Serbarilor Zapezii 2014 Vatra Dornei !

La sfârşitul acestei săptămâni se va da startul distracţiei la Vatra Dornei, judeţul Suceava, unde Serbările Zăpezii vor declanşa nebunia.

Staţiunea e plină, artiştii au fost tocmiţi şi au răspuns invitaţiei, ceva zăpadă este pentru o coborâre, două, fie şi cu săniuţa.


Organizatorii sunt însă cu ochii pe prognozele meteo pe care le consultă la fiecare oră deoarece vremea este destul de caldă, iar zăpada - ingredientul principal al distracţiei pe pârtie - nu trebuie să lipsească.

Acesta este primul dintre cele trei week-enduri în care Serbările Zăpezii vor fi organizate la Vatra Dornei. Musafirii staţiunii îşi vor putea etala calităţile de dansatori în discotecile deschise în aer liber sau se vor putea delecta cu muzică populară şi dance în spectacole organizate la baza pârtiei de Primăria Vatra Dornei.

În plus, îndrăgostiţilor care au optat pentru o mini-vacanţă la Vatra Dornei le-au fost pregătite surprize care vor purta marca Valentine's Day. Marele of al organizatorilor este acela că nu prea este zăpadă aşa cum ar fi trebuit să fie în această perioadă a anului. Toţi stau cu ochii lipiţi de site-urile de specialitate pentru a fi la curent cu orice schimbare a vremii.

"Staţiunea e plină-ochi. Toate cele 5.000 de locuri de cazare au fost ocupate cu mult timp înainte. Pe pârtie e un strat de zăpadă pentru o coborâre-două, pentru un săniuş, dar nu pentru concursuri, aşa cum ne-am fi dorit. La 40 de kilometri de noi ninge, aşa că stăm cu ochii pe prognoza meteo şi sperăm că zăpada va veni şi la noi. Aici, vremea e schimbătoare şi într-o noapte se pot aşeza lejer 30 de centimetri pe pârtie. Oricum, nu miroase a primăvară", a declarat Liviu Cepoi, unul dintre proprietarii cabanelor din zonă, implicat în organizarea evenimentului.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei