Un bărbat căzut pe carosabil, a fost accidentat mortal de un şofer ce a fugit de la locul faptei

Un bărbat căzut pe carosabil a fost accidentat mortal pe o stradă din Vatra Dornei de un şofer ce a fugit de la locul faptei şi care a fost identificat ulterior.


Miercuri, în jurul orei 19.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a fost sesizat prin 112 despre faptul că pe DN 17, pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că victima, un bărbat de 44 ani, din municipiul Vatra Dornei, în timp ce se afla căzută pe carosabil, a fost accidentată mortal de un autovehicul al cărui conducător a părăsit locul faptei.

Ulterior, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 25 ani, din comuna Pojorâta, care a declarat că el este autorul accidentului şi arătat unde şi-a lăsat maşina.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului”, se precizează în comunicatul poliţiei.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei