Menu

VEZI ULTIMELE NOUTATI DESPRE SERBARILE ZAPEZII AICI !

Program Serbarile Zapezii 2014 Vatra Dornei


Serbarile Zapezii Vatra Dornei 2014 (editia cu numarul XXXI) se vor desfasura pe parcursul a trei weekend-uri, incepand cu data de 14 Februarie 2014, si finalizandu-se Duminica, 02 Martie 2014 !

Va prezentam, in aceasta pagina, programul oficial al evenimentului. In cadrul serbarilor din acest an, pe scena amplasata in Parcul Municipal - Zona Izvorului Sentinela, vor fi prezente trupe si artisti recunoscuti pe plan national si local, reprezentanti atat ai genurilor muzicale moderne cat si ai folclorului. Dintre acestia ii amintim pe SORE, LORA, AMI, SEMNAL M, ALINA EREMIA (LALA BAND), DEEPCENTRAL cat si pe CALIN BRATEANU, MARIUS ZGAIANU, ADRIANA BUCEVSCHI, PAMFIL ROATA si multi altii. Prezentatorul evenimentului va fi Doru Bighiu.

Organizatorii, respectiv Primaria si Consiliul Local Vatra Dornei anunta ca isi rezerva dreptul de a face schimbari de ultima ora in program. Orele de incepere ale concertelor sunt prezentate cu titlu informativ, putand exista modificari ale ordinii in functie de conditiile meteo si de necesitatile artistilor. Va vom tine la curent cu eventualele modificari !

VatraDorneiLive.ro a creat pe Facebook un eveniment dedicat Serbarilor Zapezii si va invitam sa-l vizitati AICI si sa va anuntati participarea !

Mai jos puteti vedea si afisul oficial al evenimentului !

Afis Oficial Serbarile Zapezii Vatra Dornei 2014


In continuare puteti viziona spotul video oficial al evenimentului !


 
Top

Abonează-te la newsletter-ul VatraDorneiLive.ro !

Introdu adresa de e-mail:

Completați abonarea în pagina ce se va deschide, iar apoi confirmați-o prin
accesarea link-ului pe care îl veți primi pe mail. Mulțumim !

ÎNCHIDE