O femeie de 60 de ani a furat banii bărbatului cu care a mers la hotel

Joi, la ora 18.18, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de Mihai R., de 64 de ani, din comuna Mălini, despre faptul că i s-a furat o sumă de bani din camera hotelului unde se afla cazat. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că joi, apelantul s-a cazat la un hotel din municipiul Vatra Dornei, iar în jurul orei 15.00, la un bar din zona pieței s-a întâlnit cu o femeie, cu care s-a deplasat la camera de hotel, unde a lăsat pe pat vesta în care se aflau 600 lei și 160 euro.


În momentul în care acesta s-a deplasat în balcon și ulterior a revenit în cameră a observat faptul că femeia a plecat, iar după ce a verificat buzunarul vestei a constatat că lipsesc banii. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat autoarea ca fiind Valorica Ț., de 60 de ani, din localitate, ocazie cu care asupra ei s-a găsit o parte din suma sustrasă, respectiv 237 lei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat”, se precizează în comunicatul poliţiei.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei