Ameninţa că se aruncă în gol de la 100 de metri înălţime, pentru a-şi aduce soţia şi copilul înapoi acasă

Un tânăr în vârstă de 33 de ani s-a urcat marţi seară pe turnul de evacuare a fumului de la centrala de cogenerare a municipiului Vatra Dornei, la o înălţime de aproximativ 100 de metri, şi ameninţa că se aruncă în gol. Tentativ de suicid a fost anunţată la 112, după ora 18.00, la faţa locului fiind trimise efective de la Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei, precum şi poliţişti şi un echipaj de ambulanţă.


Tânărul de pe turn a fost identificat în persoana unui localnic, Ovidiu G., care ameninţa că se sinucide dacă autorităţile nu îi aduc înapoi acasă soţia şi copilul. Din verificările făcute de oamenii legii, soţia lui Ovidiu G. a plecat de la domiciliu din data de 5 octombrie, luând cu ea şi copilul minor pe care îl au împreună, în urma scandalurilor repetate cu soţul ei.

„După negocierile cu autorităţile prezente la faţa locului, la aproximativ 30 de minute de la sosirea pompierilor, tânărul a coborât singur, fără intervenţie forţată”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, plutonierul major Alin Găleată.

Tânărul a fost urcat într-o ambulanţă şi internat la Spitalul de Psihiatrie din Câmpulung Moldovenesc, fiind cunoscut cu afecţiuni psihice. El escaladează stâlpi de înaltă tensiune sau turnuri şi ameninţă cu sinuciderea, de fiecare dată pe fondul consumului de băuturi alcoolice.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei