Scandal în stradă la Vatra Dornei, cu geamurile unei maşini distruse cu un topor

Marţi, la ora 19.23, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a fost sesizat prin 112 despre producerea unui scandal pe o stradă din municipiul Vatra Dornei. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 19.00, Tiberiu S., de 26 ani, şi Sorin P., ambii din municipiul Vatra Dornei, se aflau pe strada Schitului din localitate, cu o autoutilitară, și s-au întâlnit în zona unui bar cu M.G., de 15 ani, localnic, persoană cu care au avut un conflict mai vechi, iar în urma unor discuții contradictorii, minorul l-a sunat pe soțul mamei lui, Răzvan C., de 44 ani, localnic, solicitându-i sprijin.


Sosit la faţa locului, Răzvan C., fiind băut şi recalcitrant, a fost lovit de Tiberiu S. în zona frunţii, moment în care minorul a luat un topor dintr-o curte din apropiere, distrugând geamurile laterale dreapta de la autoutilitară.

Cei implicaţi în scandal au fost conduși la sediul Poliţiei municipiului Vatra Dornei. Minorul şi tatăl său vitreg au declarat că se vor adresa medicului legist în vederea obţinerii de certificate medico-legale pentru lovirile suferite, însă cei doi nu prezentau urme vizibile de violentă.

„Faţă de Tiberiu S. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe în dauna părţilor vătămate M.G. și Răzvan C., iar faţă de M.G. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere și ultraj contra bunelor moravuri”, se precizează în comunicatul poliţiei.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei