UPC lanseaza in Vatra Dornei noi servicii digitale, inclusiv cel mai rapid Internet din oras (P)

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, lansează în Vatra Dornei noi servicii digitale. Dupã ce în anul 2011 UPC a lansat televiziunea digitală la Vatra Dornei, compania oferã noi servicii clienților sãi din acest oraş – cel mai rapid serviciu de Internet din Vatra Dornei – Fiber Power 120 Mbps - şi telefonie.

“Pentru noi, serviciile digitale sunt nişte instrumente de orientare într-o lume din ce în ce mai complexă. Prin intermediul lor descoperim lumea dintr-o nouă perspectivă, explorăm universul şi aflăm lucruri care ne ajută să evoluăm ca oameni şi ca profesionişti. Lansarea de noi servicii în Vatra Dornei este încă o dovadă că suntem consecvenţi cu viziunea noastră de a conecta cât mai mulţi oameni cu universul digital UPC”, a declarat Ariana Bădin, Director Comunicare Marketing & PR, UPC România.


Acum, serviciile oferite de UPC în Vatra Dornei includ, pe lângă abonamente de televiziune digitală, acces la Internet de mare viteză şi servicii de telefonie. Toate acestea sunt disponibile atât în pachete de două cât şi în pachete de trei servicii. Pentru a avea acces la servicii de Internet şi telefonie, clienţii trebuie să aleagă şi un abonament de televiziune UPC.

Clienţii UPC din Vatra Dornei se pot bucura acum de cel mai rapid serviciu de Internet din oraşul lor. Cu Fiber Power de la UPC, clienţii pot naviga pe web cu viteze de conectare de până la 120 Mbps. Astfel, locuitorii din Vatra Dornei pot alege o experienţă incredibilã de navigare pe web – conţinut afişat instantaneu, vizionare de programe prin live streaming şi conectarea mai multor dispozitive prin Wi-Fi. Detalii despre abonamentele Fiber Power puteţi găsi aici.

O altă noutate pe care UPC o anunţă astăzi este disponibilitatea serviciilor de telefonie digitală, ce pot fi achiziţionate fie în combinaţie cu serviciile de televiziune, fie cu cele de Internet şi televiziune, sau în cadrul unei oferte complete 3Play. UPC le ofera clienţilor de telefonie sute de minute pentru a suna oriunde îşi doresc.

Cu televiziunea digitală de la UPC, clienţii se bucură o grilă variată de programe TV – 128. UPC oferă cel mai mare număr de canale documentare de pe piaţă (22), precum şi cel mai mare număr de canale HD prin cablu - 21. Detalii despre oferta de televiziune digitală UPC (pachete, număr canale, preţuri) puteţi găsi aici.


Pentru a se putea abona la noile servicii UPC, clienţii din Vatra Dornei pot accesa pagina www.upc.ro, pot consulta oferta curentă de abonare la serviciile companiei, sau sunt invitaţi în magazinul UPC din Vatra Dornei (Strada 22 Decembrie nr. 17), unde vor fi sprijiniţi de unul din consilierii UPC în alegerea pachetului de servicii care li se potriveşte.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei