Şi-a înjunghiat soţia în vârstă de 17 ani, apoi s-a tăiat singur pe piept, în Gara Vatra Dornei

În noaptea de miercuri spre joi, un bărbat de 22 de ani şi-a înjunghiat în spate soţia în vârstă de 17 ani care îl părăsise în urmă cu câteva zile, apoi s-a tăiat cu un cuţit pe piept, totul petrecându-se în Gara Vatra Dornei Băi.


Polițiștii care anchetează cazul au stabilit faptul că, duminică, 11 august, ca urmare a bătăilor repetate primite de la soţul său, Ionuţ L., de 22 ani, din comuna Pojorâta, victima, L.I., de 17 ani, din Gura Humorului, a părăsit locuința comună din oraşul Gura Humorului şi a plecat la Vatra Dornei, unde locuiesc părinţii ei.

Miercuri, în jurul orei 00.10, victima a fost sunată de soț pentru a se întâlni în Gara Vatra Dornei, iar în jurul orei 00.50, după ce s-au întâlnit, Ionuţ L. a scos un cuțit, cu care şi-a înjunghiat soţia în spate, după care şi-a provocat leziuni de autovătămare la nivelul pieptului.

Întrucât prezenta tăieturi, suspectul a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde a fost internat cu diagnosticul: „plagă prin tăiere cu un cuţit în regiunea pectorală dreaptă, auto-agresiune, rămâne internat”.

Tânăra de 17 ani a fost preluată cu ambulanţa de pe peronul gării şi internată la aceeași unitate medicală cu diagnosticul: „plagă înjunghiată’’, urmând a fi transferată la Spitalul Judeţean Suceava.

„În funcţie de rezultatul examinării medico-legale a victimei se va efectua încadrarea juridică a faptei”, se precizează în comunicatul poliţiei.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei