O nouă ediţie a Festivalului „Cântecul Cetinii” la Dorna Arini

Comuna Dorna Arini va găzdui, în perioada 17-18 august, o nouă ediţie a Festivalului „Cântecul Cetinii”. Aşa cum am aflat de la primarul Ioan Moraru, festivalul este cel mai longeviv eveniment de acest gen din zona Dornelor, programul este unul destul de variat, ziua de sâmbătă fiind dedicată muzicii uşoare, iar cea de duminică folclorului.


Sâmbătă, de la ora 19.00, partea de antren şi momente vesele va fi asigurată de trupa Spitalul 9, recitalurile serii fiind semnate de Freddy şi Tara, cunoscută şi din colaborarea cu DJ-ul Liviu Hodor. Seara va fi completată de talentele locale, printre care se numără Ana Maria Bârgăoanu şi Cosmina Ţâcşa şi de o discotecă în aer liber.

Duminică, de la ora 14.00, pe scena amplasată pe terenul de sport al şcolii din localitate vor evolua Ansamblurile “Brăduleţul” din Dorna Arini, “Dorna Dorului” din Vatra Dornei, “Balada” din Bistriţa, “Vatra” din Botoşani, “Străjerii Bucovinei” din Pojorâta, “Arcanul” al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, dar şi “Arcuşul” din Sărata Galbenă – Republica Moldova, comună cu care Dorna Arini este înfrăţită.


“Nu vor lipsi nici soliştii de renume, astfel că la ediţia de anul acesta ne vor încânta Adriana Bucevschi, Alexandru Brădăţan şi Angelica Flutur, invitatul special fiind cunoscutul interpret din Republica Moldova Ion Paladi. Sper să avem vreme bună, că de restul ne ocupăm noi”, ne-a declarat primarul Ioan Moraru.



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei