S-a răsturnat cu tractorul pe un drum forestier

Un bărbat a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu un tractor pe un drum forestier. În cursul zilei de vineri, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin ”112” despre faptul că pe drumul forestier Vultur, închis circulației publice, spre mina Ulmi de pe raza comunei Dorna Arini a avut loc un accident soldat cu victime omenești.


În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că Ş. Savin, de 58 ani, din Dorna Arini, în timp ce conducea tractorul, fără cabină de protecție și fără număr de înmatriculare, pe drumul forestier dinspre vârful Vultur către mina Ulmi, a pierdut controlul vehiculului, s-a lovit frontal de marginea drumului forestier și s-a răsturnat fiind prins sub utilaj.

În urma accidentului conducătorului auto a fost rănit, fiind preluat de ambulanță și transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei unde a fost diagnosticat cu: ”traumatism cranio cerebral deschis, plagă contuză, traumatism antebraț drept, traumatism complex mână stângă”. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei