Un şofer băut a produs o tamponare după ce a pătruns pe contrasens

Un şofer băut a pierdut controlul asupra volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară. Accidentul a avut loc vineri, Poliţia municipiului Vatra Dornei fiind sesizată la ora 16.20 despre faptul că pe DN 17, în interiorul comunei Dorna Candreni, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar unul din conducătorii auto este sub influenţa băuturilor alcoolice.


Din cercetări s-a stabilit că Alin V., de 31 ani, din municipiul Vatra Dornei, în timp ce conducea autoturismul, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală cu autoutilitara condusă de Ilie I..

S-a procedat la testarea conducătorilor auto implicaţi în eveniment, ocazie cu care s-a stabilit că Alin V. avea o alcoolemie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde în prezenţa personalului medical a refuzat să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei