Contrabandă cu taxiul in Vatra Dornei

O femeie din municipiul Vatra Dornei s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă transportând ţigări de contrabandă cu un autoturism taxi, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Toată povestea s-a petrecut marţi seară, în jurul orei 23.00, când un echipaj de poliţie a depistat pe strada 22 Decembrie din localitate o femeie care descărca dintr-un taxi două colete voluminoase.


Când au verificat conţinutul coletelor, poliţiştii au găsit nu mai puţin de 1.000 de pachete de ţigări cu timbru de Ucraina, în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

Femeia în cauză a fost identificată în persoana unei localnice, Elena P., în vârstă de 38 de ani, iar taxiul era condus de un anume Victor P., de 49 de ani, din aceeași localitate. Acesta din urmă s-a dus pe jos acasă, maşina fiindu-i indisponibilizată la sediul Poliţiei Vatra Dornei, în vederea continuării cercetărilor.

Elena P. va fi cercetată pentru contrabandă, iar faţă de taximetrist se fac verificări pentru a se stabili gradul său de participaţie lacomiterea faptei.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei