Captură importantă de ţigări de contrabandă, la Vatra Dornei

O captură importantă de ţigări de contrabandă a fost făcută în cadrul unei acţiuni a Poliţiei municipiului Vatra Dornei, 1.000 de cartuşe de ţigări cu timbru extracomunitar fiind identificate într-o autoutilitară, duminică seară.


Poliţiştii au oprit în trafic, pe strada Podu Verde, un autoturism, condus de Vasile P., de 31 de ani, din comuna Fundu Moldovei iar imediat oamenii legii au identificat şi o autoutilitară care se deplasa în spatele primului autoturism . În autovehiculul al doilea, condus de Gabriel M., de 25 de ani a fost găsită cantitatea de 1.000 de cartuşe de ţigări, cu o valoare de piaţă de 100.000 lei. În urma verificărilor s-a constatat că autoutilitara este proprietatea lui Vasile P., şoferul autoturismului care a fost oprit primul.

Prin urmare ambele maşini au fost implicate în transportul „în siguranţă” a cantităţii foarte mari de ţigări de contrabandă. Ambele autoturisme au fost indisponibilizate iar cei doi conducători auto, Vasile P. şi Gabriel M., au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Pe numele acestora va fi înaintată o propunere pentru arestare preventivă pentru 29 de zile sub aspectul comiterii infracţiunii de „contrabandă”.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei