Directorul MinBucovina Vatra Dornei, numit director general al Cupru Min

Numirea lui Gheorghe Iordache, fostul director al SC MinBucovina SA Vatra Dornei, în funcţia de director general al Cupru Min SA Abrud, a provocat nemulţumirea celor aproape 500 de angajaţi ai societăţii. Asociaţia „Salariaţii Cupru Min” SA Abrud şi Sindicatul Andezitul Roşia Poieni Abrud au trimis o scrisoare Ministerului Economiei prin care se declară nemulţumiţi că a fost adus un director din afara unităţii.


Oamenii ameninţă cu proteste în cazul în care în care conducerea societăţii nu va fi asigurată de un angajat al Cupru Min. Până luni, 20 mai, funcţia de director al societăţii a fost deţinută de Lucian Vasilache.

Dorneanul Gheorghe Iordache este cel care a condus destinele MinBucovina în ultimii cinci ani, perioadă marcată de probleme serioase. Iordache a preluat societatea după ce aceasta a intrat în procedură de insolvenţă, iar în perioada mandatului său a fost vândută cariera de cupru Mănăila şi platforma Iacobeni, destinată prelucrării cuprului. Vânzarea s-a făcut pe 11 august 2011, iar noii proprietari sunt chinezii de la SC SINB International Grup SRL București.
Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei