În acest week-end Vatra Dornei e capitala minifotbalului românesc

Baza sportivă Yanis Stadium din Vatra Dornei va găzdui în acest week-end Cupa Golden Brau la minifotbal, o competiţie organizată de firma Maxi Sport din localitate. Turneul se anunţă unul de anvergură, mai ales că întrecerea va fi urmărită pe viu de însuşi Răzvan Burleanu, conducătorul forului european şi preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal.


Organizatorul turneului, Ionel Spânache, a reuşit să convingă să participe la competiţia de la Vatra Dornei câteva dintre cele mai bune formaţii de minifotbal din ţara noastră, în frunte cu multipla campioană naţională Magic Iaşi, care se va lupta pentru cucerirea trofeului cu campioanele unor judeţe în care acest sport a luat un mare avânt, precum Zalău, Buzău şi Braşov. Suceava va fi reprezentată în concurs de galonata Railex, dar şi de de două grupări dornene deloc de lepădat, precum Maxi Sport şi Aqua Carpatica.

„Cu ajutorul unor turnee de acest gen încercăm popularizarea minifotbalului în Vatra Dornei. Sunt sigur că spectatorii care vor onora cu prezenţa această competiţie nu vor avea ce regreta, întrucât vor avea ocazia să vadă la lucru cei mai buni jucători din România”, a declarat Ionel Spânache.

La o competiţie atât de puternică şi distincţiile puse în joc deorganizatori sunt pe măsură, pe lângă tradiţionalele cupe, diplome şi medalii, echipele laureate şi cei mai buni jucători ai turneului urmând să fie premiaţi cu echipament sportiv de firmă şi multe alte produse din partea sponsorilor.

Iată şi programul Cupei Golden Brau de la Vatra Dornei:

Faza grupelor: Vineri, orele 17.00 – 23.00 şi sâmbătă, orele 9.00- 14.00.

Sferturi de finală: Sâmbătă, orele 16.00 – 20.00.

Semifinale: Duminică, orele 10.00 – 12.00.

Finala mică: Duminică, orele 13.00 – 14.00.

Finala mare: Duminică, orele 14.00 – 15.00.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei