Individul care a lovit cu scaunul în cap un tânăr din Neagra Sarului a fost arestat pentru 29 de zile

Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă a lui Alexandru Iordache, de 22 ani, din Neagra Sarului, pentru tentativă la omor calificat. Tânărul este acuzat că împreună cu trei amici ar fi bătut doi fraţi din Neagra Sarului, Iordache fiind cel care ar fi produs cele mai mari „daune”, lovindu-şi una din victime cu un scaun în cap


Tribunalul din Suceava a admis cererea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Alexandru Iordache, de 22 de ani, din Neagra Sarului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor calificat, individul fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

In noaptea de 13 spre 14 aprilie a.c., Poliţia municipiului Vatra Dornei, a fost sesizată prin 112 despre faptul că, mai mulţi tineri din comuna {aru Dornei, aflaţi în stare de ebrietate, provoacă scandal în discoteca Night Club din satul Neagra Sarului.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între fraţii Ionuţ Dascălu, de 30 de ani, Cristian Dascălu, de 26 de ani, pe de o parte şi Alexandru Iordache, de 22 de ani, Marius Andro, de 25 de ani, Petrişor Tarcă, de 22 ani, toţi din localitate şi Vasile Bordei, de 28 de ani din comuna Preuteşti, a avut loc o altercaţie.

În urma schimbului de lovituri Ionuţ Dascălu a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava şi examinat medico-legal stabilindu-i-se diagnosticul „traumatism cranio cerebral acut deschis prin lovire cu un corp contondent, posibil cu un scaun şi prin mijloace contondente pumn sau picior, leziuni ce i-au pus viaţa în primejdie”, iar Cristian Dascălu a fost internat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, cu diagnosticul „traumatism cranio-cerebral acut deschis, afirmativ agresiune, stare de ebrietate”. Cristian Dascălu a fost externat în seara de 14 aprilie 2013 din Spitalul Municipal Vatra Dornei, nu a fost examinat medico-legal, însă a solicitat efectuarea de cercetări faţă de Alexandru Iordache.
Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei