Deputatul Dumitru Pardău spune că USL poate să obţină un scor de 60% în judeţul Suceava

Deputatul PNL din Colegiul Vatra Dornei, Dumitru Pardău, consideră că USL poate să obţină la alegerile parlamentare din judeţul Suceava cel puţin 60% din voturile alegătorilor suceveni. Dumitru Pardău, care candidează din partea USL pentru un nou mandat în Colegiul nr. 9 Vatra Dornei, a spus că este optimist şi încrezător în şansele sale şi ale colegilor din USL de a câştiga alegerile parlamentare.


Pardău a subliniat că îşi doreşte o campanie civilizată şi constructivă, precizând că are printre priorităţi sprijinirea mediului de afaceri, în special a turismului şi dezvoltarea gospodăriilor ţărăneşti, prin continuarea acordării de subvenţii. Dumitru Pardău a precizat că subvenţiile pentru agricultură vor creşte în perioada următoare. Deputatul liberal a mai adăugat că unul dintre proiectele cele mai importante pe care le va susţine în viitorul mandat va fi dezvoltarea unui domeniu schiabil în masivul Călimani.

„Este soluţia ideală pentru dezvoltarea turismului în această zonă. Nu suntem împotriva investiţiilor mai mici pentru a realiza pârtii de schi în alte localităţi turistice, dar cred că cel mai important lucru este realizarea domeniului schiabil din Călimani. Am discutat despre acest proiect şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, care a anunţat că îl va sprijini, şi ne vom implica pentru ca această investiţie să fie prinsă în buget”, a spus Dumitru Pardău.

El a mai adăugat că printre obiectivele sale se numără şi dezvoltarea municipiului Vatra Dornei, arătând că actualul Guvern USL a alocat deja 15 miliarde de lei vechi pentru termoficarea oraşului.

„Sunt optimist din acest punct de vedere, pentru că împreună cu primarul municipiului Vatra Dornei, domnul Boncheş, şi cu sprijinul domnului Cătălin Nechifor s-a obţinut suma de 15 miliarde de lei vechi pentru plata datoriilor, în vederea continuării asigurării încălzirii în Vatra Dornei şi a asigurării iluminatului public. O altă preocupare pe care o am, şi care ştiu că există şi la nivelul Consiliului Judeţean, este şi cea legată de promovarea proiectelor şi asigurarea sprijinului financiar în aşa fel încât Vatra Dornei să redevină staţiunea cunoscută cu ani în urmă”, a mai declarat Dumitru Pardău.





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei