Primarul PDL din Vatra Dornei SUSŢINE candidaţii USL

Primarul PDL al municipiului Vatra Dornei, Ilie Boancheş, a participat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor USL din colegiile din zonă, anunţând că îi va susţine, la o săptămână după ce primarul PDL al Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că-l susţine în alegeri pe liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu.


Prezent la lansarea candidaţilor USL din zona Vatra Dornei, Neculai Bereanu pentru Senat şi Dumitru Pardău pentru Camera Deputaţilor, primarul PDL al municipiului Vatra Dornei a spus că este mândru să fie prezent la astfel de evenimente fericite.

"Nu puteam lipsi de aici când avem în mijloc dorneni adevăraţi care chiar dacă locuiesc în altă parte nu au uitat de Dorna", a spus Boancheş, care a precizat că îşi doreşte ca cei doi candidaţi ai USL să fie aleşi pentru că sunt oameni apropiaţi de zonă.

Candidatul USL pentru Senat în colegiul de munte al judeţului Suceava, Neculai Bereanu, a spus că doreşte să fie senatorul primarilor din această zonă astfel încât Mestecăniş să nu fie o graniţă virtuală a judeţului Suceava şi a promis că nu va vota niciodată vreo lege "strâmbă" care să afecteze populaţia.

La rândul său, deputatul PNL Dumitru Pardău, candidat pentru un nou mandat, a spus că este campania electorală în care a intrat cel mai optimist pentru că se află într-o echipă care vrea cu adevarat sa sprijine Dorna.

La adunarea electorală a USL a fost prezent şi contracandidatul din partea ARD a lui Dumitru Pardău, Ovidiu Milici, candidat din partea Forţei Civice. El a stat în spatele sălii mai multe minute, după care a rămas în zona Casei de Cultură din localitate unde se desfăşura acţiunea electorală USL.

În urmă cu o săptămână, primarul PDL al municipiului Suceava, Ion Lungu, a participat la lansarea candidaturii la Camera Deputaţilor a liderului PNL Suceava, Alexandru Băişanu, şi a anunţat că îl sprijină pe acesta în alegeri.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei