Fata de 15 ani, din comuna Saru Dornei, salvata de la viol de un consatean ce trecea intamplator prin zona

O fată de 15 ani din localitatea Şaru Dornei, judeţul Suceava, a fost, marţi seară, victima unei tentative de viol, pe când se întorcea de la un magazin sătesc de unde îşi cumpărase un pachet cu biscuiţi.

Incidentul a avut loc, potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru, în jurul orelor 20:30, în timp ce minora se deplasa pe drumul de acces către locuinţa părinţilor, moment în care a fost acostată de o persoană de sex masculin necunoscută care, sub pretextul că se interesează de un cetățean din localitate, a intrat în discuție cu ea.

Fata nu s-a gândit nici un moment la ce urma să se întâmple, dar în timpul discuţiilor, “autorul i-a pus o mână la gură, iar cu cealaltă a trântit-o la pământ în tufișul de pe marginea drumului amenințând-o pe fată să nu scoată nici un cuvânt, în caz contrar o va tăia cu un cuțit”.

Salvarea minorei a venit din partea unui consătean care trecea întâmplător prin zonă conducând un ATV, care a observat ce se întâmplă și a încercat să intervină, moment în care autorul s-a ridicat și a luat-o la fugă prin liziera aflată în imediata apropiere. Consăteanul a încercat să-l ajungă pe bărbatul necunoscut fugind după el prin pădurice, dar i-a pierdut urma.

“Din declarațiile fetei cât și a martorului ocular, a rezultat faptul că autorul nu este cunoscut ca fiind o persoană din localitatea Șaru Dornei, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea acestuia”, a mai adăugat Gabriel Panţiru.





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei