Şi-a stropit cu benzină soţia şi fiica şi le-a ameninţat că le dă foc

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a aruncat cu benzină peste soţia şi fiica sa, după ce înainte împrăştiase carburant prin casă, nebunia acestuia fiind oprită din fericire la timp de poliţişti, care l-au imobilizat şi încătuşat, în timp ce ameninţa că dă foc cu o cutie cu chibrituri pe care o avea în mână.

Vineri, în jurul orei 15.40, Marilena A., în vârstă de 47 de ani, din Vatra Dornei, a cerut ajutor poliţiei, anunţând că soţul ei, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, ameninţă că le va incendia pe ea şi pe fiica sa, stropindu-le cu o canistră în care are zece litru de benzină.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ordine publică de la Poliţia municipiului Vatra Dornei, care l-a găsit pe bărbat, Mihai A., tot de 47 de ani, foarte agitat şi cu o cutie de chibrituri în mână.

Din fericire, incidentul nu s-a sfârşit tragic, deşi prezenţa poliţiştilor nu a avut darul de a-l calma pe bărbatul în vârstă de 47 de ani.

Conform inspectorului principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, „la somaţiile poliţiştilor, Mihai A. a refuzat să se conformeze şi a devenit foarte violent, încercând să o lovească pe soţia sa cu pumnul în faţă. Cei doi poliţişti au procedat la imobilizarea şi încătuşarea celui în cauză şi s-a solicitat un echipaj de ambulanţă”.

La Spitalul Municipal Vatra Dornei, având în vedere starea pacientului, medicul de gardă a dispus internarea de urgenţă a acestuia la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc.

A doua zi, atât soţia, cât şi fiica de 22 de ani au depus plângeri penale împotriva bărbatului, temându-se pentru viaţa lor.

Poliţiştii au întocmit dosare penale pentru infracţiunile de „ameninţare”, „tentativă la infracţiunea de vătămare corporală gravă” şi „tentativă la infracţiunea de distrugere”.



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei