Şi-a stropit cu benzină soţia şi fiica şi le-a ameninţat că le dă foc

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a aruncat cu benzină peste soţia şi fiica sa, după ce înainte împrăştiase carburant prin casă, nebunia acestuia fiind oprită din fericire la timp de poliţişti, care l-au imobilizat şi încătuşat, în timp ce ameninţa că dă foc cu o cutie cu chibrituri pe care o avea în mână.

Vineri, în jurul orei 15.40, Marilena A., în vârstă de 47 de ani, din Vatra Dornei, a cerut ajutor poliţiei, anunţând că soţul ei, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, ameninţă că le va incendia pe ea şi pe fiica sa, stropindu-le cu o canistră în care are zece litru de benzină.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ordine publică de la Poliţia municipiului Vatra Dornei, care l-a găsit pe bărbat, Mihai A., tot de 47 de ani, foarte agitat şi cu o cutie de chibrituri în mână.

Din fericire, incidentul nu s-a sfârşit tragic, deşi prezenţa poliţiştilor nu a avut darul de a-l calma pe bărbatul în vârstă de 47 de ani.

Conform inspectorului principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, „la somaţiile poliţiştilor, Mihai A. a refuzat să se conformeze şi a devenit foarte violent, încercând să o lovească pe soţia sa cu pumnul în faţă. Cei doi poliţişti au procedat la imobilizarea şi încătuşarea celui în cauză şi s-a solicitat un echipaj de ambulanţă”.

La Spitalul Municipal Vatra Dornei, având în vedere starea pacientului, medicul de gardă a dispus internarea de urgenţă a acestuia la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc.

A doua zi, atât soţia, cât şi fiica de 22 de ani au depus plângeri penale împotriva bărbatului, temându-se pentru viaţa lor.

Poliţiştii au întocmit dosare penale pentru infracţiunile de „ameninţare”, „tentativă la infracţiunea de vătămare corporală gravă” şi „tentativă la infracţiunea de distrugere”.Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei