Ilie Boancheş, favorit pentru a candida din partea PD-L la Primăria Vatra Dornei

Omul de afaceri Ilie Boancheş ar putea candida din partea PD-L pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei. Potrivit informaţiilor pe care le avem, Ilie Boancheş are cele mai mari şanse să fie susţinut de către democrat-liberali pentru a candida împotriva actualului primar liberal, Ioan Moraru, la alegerile locale care vor avea loc în luna iunie 2012.

Boancheş a mai candidat pentru funcţia de primar al acestui municipiu şi la alegerile din anul 2008. La vremea respectivă, Ilie Boancheş a candidat din partea PSD şi a reuşit să ajungă în turul al doilea al alegerilor. PD-L va anunţa lista completă a candidaţilor pentru funcţiile de primar din judeţ până la sfârşitul lunii martie 2012.

De precizat că în situaţia în care va fi desemnat candidat al PD-L pentru Primăria Vatra Dornei, Ilie Boncheş ar concura cu actualul edil, Ioan Moraru, dar şi cu social-democratul Cezar Ioja, în condiţiile în care până în momentul de faţă PNL şi PSD nu au ajuns la o decizie cu privire la susţinerea unui candidat comun pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei.





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei