Gheorghe Flutur a scos Vatra Dornei din bezna - VIDEO

Consiliul Judeţean Suceava a aprobat, marti, alocarea sumei de un miliard de lei vechi care vor pleca către Vatra Dornei, aceşti bani urmând a fi folosiţi de autorităţile dornene pentru plata unei parţi din datoria pe care Primăria o are către furnizorul de energie electrică.

Preşedintele CJ, Gheorghe Flutur, a trecut pe ordinea de zi suplimentară punctul privitor la alocarea de fonduri pentru Vatra Dornei, după ce oraşul a rămas în beznă, încă de la mijlocul săptămânii trecute pentru datorii foarte mari, acumulate de primărie către furnizorul de energie electrică.

Flutur l-a criticat pe actualul primar PNL de Dorna, Ioan Moraru, pentru că nu a solicitat ajutor, însă a declarat că va face tot ce poate pentru a reaprinde luminile pe străzile din oraşul staţiune, în condiţiile în care în localitate, seara, doar pârtia de schi este luminată.


„Mă bucur că am reuşit să ajutăm, astăzi, municipiul Vatra Dornei, care trece printr-un moment financiar greu. A rămas în beznă un municipiu pe care îl vrem capitala turismului din judeşul Suceava”, a declarat şeful executivului judeţean sucevean. la finele şedinţei ordinare de marţi a CJ Suceava.

Flutur a reamintit că nu este prima dată când CJ ajută Dorna, în acest mandat, în iarna trecută, localitatea primind ajutor pentru încălzirea centralizată.












Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei