Angajatul unei firme de curierat rapid a vrut o partidă de sex şi a rămas fără banii din încasări

0
Un tânăr din municipiul Vatra Dornei a rămas fără aproximativ 12.000 de lei, bani care aparţineau firmei la care era angajat, după ce s-a îmbătat şi a început să caute prin bar o parteneră de sex.

Toată povestea s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, victimă fiind Eugen M., în vârstă de 34 de ani, angajat la o societate de curierat rapid. Tânărul avea asupra sa o sumă importantă de bani care proveneau din încasările societăţii şi a oprit pe la mai multe localuri, în care a consumat băuturi alcoolice. Într-unul dintre localurile pe care le-a frecventat, a cunoscut doi tineri pe care i-a întrebat dacă nu ştiu vreo fată dispusă să facă sex cu el, contra cost.

Cei doi tineri, Gabriel A., de 18 ani, şi Mihai Alex G., de 14 ani, tot din localitate, i-au spus să meargă cu ei la locuinţa unuia dintre ei, însă pe drum s-au întâlnit cu o amică de-a lor, Roxana B., de 18 ani, care a acceptat să joace rolul prostituatei.

Eugen M. le-a propus să meargă la sediul firmei al cărei angajat era, însă, fiind în stare de ebrietate, a încurcat codul de acces în spaţiu şi a declanşat alarma antiefracţie, fiind nevoit să plece din acel loc. Nu a renunţat la planul escapadei sale amoroase şi, însoţit de cei doi tineri şi amica lor, a mers într-un imobil de pe strada 22 Decembrie.

Eugen M. le-a povestit ulterior poliţiştilor că, odată ajunşi la imobilul respectiv, s-a trezit singur, cei trei tineri dispărând din zonă. Când s-a căutat prin buzunare, nu mai avea nici un leu. Îi dispăruseră 11.871 de lei.

Judiciariştii dorneni au reuşit în aceeaşi noapte să afle numele suspecţilor şi să le dea de urme, spre dimineaţă, tocmai pe raza comunei Tiha Bârgăului, judeţul Bistriţa Năsăud.După ce i-au furat banii lui Eugen M., cei trei suspecţi au luat un taxi şi au plecat spre ruda unuia dintre ei, visând deja la cum vor toca cei aproape 12.000 de lei.


Nu au mai apucat, fiind înhăţaţi de poliţişti înainte de a cheltui vreun leu. Cei doi tineri majori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar după o noapte în arestul poliţiei, au fost lăsaţi să se întoarcă acasă, primind doar interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei