Copii de 10 şi 11 ani, prinşi la furat cabluri de semnalizare CFR

Doi copii în vârstă de 10 şi 11 ani, fraţi, au fost prinşi de poliţie la scurt timp după ce tăiaseră mai multe cabluri de semnalizare CFR, la Vatra Dornei. Furtul s-a petrecut la începutul săptămânii trecute, pe 23 mai.

Atunci, oamenii legii de la Postul de Poliţie Transporturi Vatra Dornei au primit o sesizare cu privire la faptul că două persoane sustrag cabluri CFR, autorii fiind depistaţi în scurt timp.

Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor când s-a descoperit cine sunt autorii. Adi Gabriel M., în vârstă de 11 ani, şi fratele său cu un an mai mic, Gabriel Alexandru, tăiaseră patru cabluri de aproximativ 1,5 metri fiecare, ţinta lor fiind cuprul din interiorul acestora, pe care vroiau să îl vândă la un centru de colectare a fierului vechi. Prin acţiunea lor, minorii au întrerupt o instalaţie de semnalizare CFR, din fericire fără a perturba traficul feroviar.


Cei doi fraţi provin dintr-o familie de romi din Vatra Dornei, părinţii acestora trăind şi ei din banii obţinuţi pe materialele pe care le duc la centrele de colectare a fierului vechi. Anchetatorii bănuiesc că minorii au fost îndemnaţi să meargă la furat chiar de către părinţi.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei